Čiary na parkovisku na Thurzovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Katarína Vančová 28. januára 2018

Prosím o vyriešenie značenia parkovacích miest na celej Thurzovej ulici. Čiary nie sú už dobre viditeľné, a keďže sa parkovacia situácia na celej zhoršuje, nerozoznateľné čiary znižujú možnosť zaparkovania toľkým autám, koľko by sa ich tam malo zmestiť.
Za urýchlené riešenie vopred ďakujem v mene všetkých susedov.

29. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia investícií a verejného obstarávania Thurzova ul. nebola zverená MČ BANM zverovacím protokolom – čiže MČ BANM nie je vlastníkom ani správcom tejto komunikácie.



Jana Plevová
30. január 2018

Katarína Vančová

Parkovanie na Thurzovej

Dobrý deň,
prosím o vyriešenie parkovania na Thurzovej ulici. Keďže zvýšením prevádzok v okolí Manhattanu a taktiež obyvateľov tohto veľkého projektu (ktorému evidentne nepostavili dostatok parkovacích miest) sa počet možností na parkovanie na Thurzovej rapídne znížil. Pár rokov dozadu (a nie je to dávno) sme si miesto mohli vyberať. Pred časom však (ako naschvál) z nepochopiteľného dôvodu namaľovali žlté čiary okolo obrubníkov, kde sa bežne parkuje. Minulý týždeň dokonca týmto autám dávali papuče (!!!), pritom takto zaparkované autá nikomu nezavadzajú, keďže výjazd/vjazd z parkoviska je bližšie k Manhattanu. Takže tento celý voľný priestor môže kľudne slúžiť na parkovanie...stačí namaľovať parkovacie čiary (viď obrázok), takto by sa zmestilo ďalších 5 áut.
Prosím o urgentné riešenie.
31. január 2018

Katarína Vančová

Odpoveď je viac ako nepostačujúca. Takáto odpoveď v inom preklade znamená, nie je to naše, nestaráme sa, občan poraď si sám.
Uspokojila by ma odpoveď, kde by ste naznačili riešenie, prípadne na koho sa môžem ďalej obrátiť. Pretože takéto odpovede nie sú riešením, ale len dávaním rúk preč od problému. Mňa v konečnom dôsledku nezaujíma, kto to má riešiť, bývam v Novom meste a sú tu nedostatky, na ktoré ako občania upozorňujeme, prečo mám pátrať po kompetentných ja? Nemá to robiť mestská časť, aby mala spokojných občanov?
01. február 2018

cestár

Pani/slečna Katarína Vačová, pokiaľ Thurzová ul. nebola zverená protokolom MU BA -NM treba Vašu požiadavku adresovať na hlavné mesto, priamo na pána primátora Nesrovnala, aby si uvedomil v akom neporiadku je komunikačná sieť na území mesta BA. Mestská časť BA-NM spravuje len miestne komunikácie III. a IV. triedy, ktoré jej boli zverovacím protokolom zverené hlavným mestom, ktoré je vlastníkom všetkých miestných komunikácií na území hlavného mesta Bratislavy.
08. február 2024

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Značenie paasu nevydržalo ani dva mesiace.
14. február 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania