Parkovanie na chodníku na Nábělkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Kvetoslav Jansík 29. januára 2018

Frekventovaný chodník od priechodu pre chodcov cez Karloveskú k pošte 40 a zdravotnému stredisku na Nábělkovej ulici je pravidelne pri budove bývalých telekomunikácií úplne zatarasený parkujúcimi autami. Nie je výhľad a ani nie je možné medzi autami prejsť. Chodia tadiaľ straší ľudia, matky s kočíkmi, ktoré sa musia prepchať rovno pod kolesá prechádzajúcich áut.

30. január 2018

PRAVO REZIDENTA

uplne suhlasim s podentom. tuto situaciu treba predlozit na dopravnu komisiu 5/2/2018 o 16,00, pridite a opytajte sa ci im taketo parkovanie vyhovuje,
predsa je vela volneho priestoru na tejto ulici kopec nad parkoviskom by sa dal pekne vyuzit ako viacucelovy s parkovanim..etc..
30. január 2018

Kvetoslav Jansík

Kopec na parkoviskom by som nechal na pokoji. Je to jedna z posledných zelených plôch v okolí. Zaslúžil by si revitalizáciu, lebo dnes z pôvodného detského ihriska je už len cvičisko psov.
Je treba urýchlene zaviesť rezidenčné parkovanie a vyriešiť problém prázdnych podzemných parkovísk na Jurigovom námestí.
27. február 2018

Veronika

Mestská časť v súčinnosti s Mestom by mohli vyriešiť aj ohradenie cca 20 parkovacích miest pred bývalými Telekomunikáciami. Pozemky stále patria Mestu a nie nejakému pánovi podnikateľovi s ŠPZ KE. Táto slepá ulica je prepchatá autami. Naozaj niet kde parkovať. Nehovoriac o tom, že kopec ľudí vlastní garáže, ale aj tak parkujú na parkoviskách, alebo pred garážami, v ktorých majú haraburdy. Túto oblasť treba riešiť. Ale určite nebudovať garáže v kopci. To by aj tak neprešlo cez obyvateľov danej lokality. To, že sa bývalé ihrisko využíva ako venčisko, je úplne v poriadku. Kde sa majú psíky venčiť? Pred vchodmi do domov? Na chodníku?
28. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

dnes o 14,00 hod je stretko so starostkou ohladne rezidencnej parkovacej politiky.. pridajte sa!
09. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovanie na chodníkoch je zmysle § 52 ods. 2 zákona č. 8/2009 Z. z. Zákon o cestnej premávke a o zmene a doplnení neskorších zákonov povolené len v prípade, že ostane šírka chodníka najmenej 1,5 m. V prípade, ak autá parkujú v rozpore s právnymi predpismi, obráťte sa na mestskú políciu.

Mgr. Magdaléna Svoreňová
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
www.karlovaves.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania