Auto na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Prosim vyriesit parkovanie na chodniku pred Vyskumnym ustavom detskej psychologie a patopsychologie. Auto tam parkuje denne, hoci zariadenie ma 2-3 vlastne vyhradene parkovacie miesta a vlastny dvor, tak netreba blokovat chodniky pre chodcov, ktory prichadzaju do centra peso. Vdaka.

31. január 2018

Michal K.

treba zavolat mestsku policiu
01. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnet postúpime na riešenie MsP, nakoľko parkovanie na chodníku rieši Zbierka zákonov č. 8/2009 v § 25 odst. (1) Vodič nesmie zastaviť a stáť písm. q) na chodníku okrem prípadu podľa § 52 ods. 2, Iní účastníci cestnej premávky než chodci nesmú chodník používať; to neplatí, ak dopravnou značkou alebo dopravným zariadením nie je určené inak alebo ak ide o zastavenie alebo státie vozidla, pri ktorom ostane voľná šírka chodníka najmenej 1,5 m.
V prípade opakovania odporúčame volať MsP na tel. č.: 159.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
03. február 2018

Jardo Mladší

ja tu Miklankovu žeriem......
05. február 2018

cestár

Jardo Mladší, strihneme si, kto bude prvý? Nemá vady.
07. jún 2018

Aneta

Auto denne blokuje bezbarierovy chodnik

Toto auto kazdy den nevhodne parkuje a blokuje zjazd z chodnika pred Detskym centrom na Cyprichovej, ktore navstevuju deti na vozikoch a s barlami.
12. jún 2018

Aneta

Auto denne blokuje bezbarierovy zjazd z chodnika!

Toto auto denne! parkuje tak, ze blokuje bezbarierovy zjazd z z chodnika. Jedna sa o Detske centrum na Cyprichovej, ktore navstevuju rodicia s detmi na invalidnych vozikoch.
13. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci "Odkazu pre starostu" boli hliadky Mestskej polície Expozitúry Bratislava III inštruované. Zvýšený výkon hliadkovej činnosti v uvedenej lokalite bude zabezpečený v rámci možností personálneho stavu tunajšej expozitúry a plnenia ďalších úloh v zmysle Zákona o obecnej polícii v rámci Okresu Bratislava 3. Problém statickej dopravy a nedisciplinovanosti vodičov nie je problémom len na Hubenného ul., ale celého Okresu Bratislava 3, kde je tunajšia expozitúra vecne a miestne príslušná konať. Z toho dôvodu je táto problematika riešená príslušníkmi mestskej polície operatívne, vzhľadom na personálne možnosti tejto expozitúry. Bezodkladne sú preverované podnety od občanov, ktoré sú oznámené telefonicky cestou telefonickej linky číslo "159", alebo 02/44634804.

S pozdravom.

Veliteľ Mestskej polície Expozitúry Bratislava III

hl. kom. Mgr. Ján Kocsis

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania