Zaberanie chodníka autami

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Peter Steiner 02. februára 2018

Na rohu Oravskej a Turčianskej ulice dochádza kontinuálne k zaberaniu verejného chodníka parkujúcimi autami pred domom, prosím o preverenie MP a MÚ. Ďakujem.

02. február 2018

Michal

Súhlasím s podnetom. Mestská polícia by mohla konečne začať pokutovať arogantne parkujúcich vodičov bez toho, aby ich museli nahlasovať občania na tiesňovej linke.
08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Príjemný dobrý deň prajem,
V prvom rade Vám ďakujem za Váš podnet a v duhom rade by som rád uviedol nasledovné:
Rád by som požiadal občanov MČ Ružinov, Vrakuňa a Podunajské Biskupice, aby v prípade podozrenia spáchania dopravného priestupku neváhali zavolať na linku 159, alebo priamo na tel. číslo 02/48201091. Niektorí občiania (oznamovatelia) si možno myslia, že keď to dajú na stránku, resp. na adresu odkazprestarostu, tak sa to rieši okamžite. Nie je tomu tak. Na inkriminovanom mieste bola hliadka MsP napr. 20.02.2018 vo večerných hodinách a zistila jeden priestupok. Veľmi ma to mrzí, že hliadka MsP nemôže byť všade a preto chcem požiadať občanov aby využívali túto možnosť komunikácie - mám na mysli telefonické spojenie (je rýchlejšie a niekedy aj presnejšie) a nevyužívali odkazy a emailovú komunikáciu, ktorá je zdĺhavejšia a potom môžu mať pocit, že to MsP nerieši alebo nemá záujem riešiť. Ďakujem všetkým za pochopenie a spoluprácu.
S pozdravom
hl. kom.JUDr. Jaroslav Tuleja
veliteľ
Okrskovej stanice MsP
Bratislava Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania