Padnutá značka na Jelačičovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
p@lo 02. februára 2018

V križovatke Jelačičova Cyrilova už minimálne pol roka chýba dopravná značka "hlavná cesta".Značka bola osadená na Jelačičovej ulici a zlikvidoval ju pravdepodobne niekto pri parkovaní na chodníku. Aktuálne je opretá o strom tak,že ju vodiči nemajú šancu vidieť. Značka "daj prednosť v jazde" je osadená na Cyrilovej ulici v súlade s predpismi. Ďakujem za vyriešenie problému.

13. február 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Značka bude opätovne osadená.

S pozdravom

Kancelária starostu
08. apríl 2018

Richard

Znacka nie je dodnes osadená. A oddnes je odlomená značka daj prednosť v jazde
11. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Značka bude v krátkom čase osadená.

S pozdravom

Kancelária starostu
12. apríl 2018

p@lo

Ďakujem za vyriešenie problému. Neodpustím si však poznámku. Pôvodne bola značka osadená na samostatnom stĺpiku. Po oprave sú na jednom stĺpiku osadené 3 dopravné značky + 1 dodatková tabuľka (hlavná cesta, priechod pre chodcov, zákaz odbočenia vpravo + dodatková tabuľka).
Podľa § 8 ods.10 zákona 9/2009 Z. z. Vyhlášky Ministerstva vnútra Slovenskej republiky
ktorou sa vykonáva zákon o cestnej premávke... "Zvislé dopravné značky pri pravom okraji cesty alebo na ľavom okraji jazdného pruhu alebo cesty v smere jazdy vozidiel možno upevniť na jednom stĺpiku alebo na inej nosnej konštrukcii v počte spravidla najviac dve dopravné značky s príslušnými dodatkovými tabuľkami; dopravné značky č. IS 17a až IS 26, č. IS 40a až IS 40d a č. IS 40f až IS 40h v počte najviac štyri dopravné značky."

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania