Základy pre reklamu pri zast. Segnerova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
IVAN 30. januára 2018

Prenájom reklamy bude iba za vytrčajúcu časť alebo za vybetónovaný štvorcový meter?
Po prenajme reklamy odstráni aj betónový základ?
Reklama bude brániť vo výhľade z priechodu pre chodcov.

31. január 2018

cestár

Ivan, takto primátor Bratislavy bojuje proti reklamnému smogu, nevideli ste ho v telke alebo nečítali v tlači? Je to bojovník celým telom proti reklamám. Možno je to príprava na predvolebnú kampaň.
31. január 2018

Stefan

Si s nami robi Nesrovnal srandu. Je cas aby odstupil.
01. február 2018

cestár

Stefan, omyl, tento "nezávislý" primátor pán Nesrovnal tam už dávno nemal byť aj s jeho partičkou podosádzaných samozvaných "odborníkov" a ním podosádzaných riaditeľov mestských podnikov - naši ľudia. Výsledkom ich činnosti je totálny chaos a neporiadok v celom meste, a že vraj európske mesto. Začíname sa približovať k rómskym osadám, samá špina, nevyčistené lístie, nesvietiace verejné osvetlenie a premrhané financie nim realizovaných nekvalitných nových rekonštruovaných cestách, chodníkoch a bezbarierových priechodov.
01. február 2018

AdPo

Mierne Vás poopravím. Stavebné povolenie na túto stavbu bolo vydané ešte v roku 2007. Takže ďakovať môžeme vtedajšiemu primátorovi Ďurkovskému a vtedajšej starostke Hanulíkovej. Obaja sa Vám bližšie predstavia už túto jeseň, kedy očakávam ich zmŕtvychvstanie prostredníctvom práve podobných volebných billboardov...

A nemám to z vlastnej hlavy. Náhodou som šúpal zemiaky na Karloveské noviny a tam som to zbadal...
01. február 2018

Stefan

Preco uz nevydaju VZN o zakaze reklamy? Toto je o nicom co sa tu deje. V CZ to uz pochopili.
01. február 2018

cestár

Stefan, lebo SK nie je CZ, v CZ už súdia a zatvárajú skorumpovaných politikov, zatiaľ nám tu na SK úspešne vymývajú mozgy demagógiou a tzv. sociálnou politikou.
02. február 2018

cestár

AdPo, ak a jbolo vydané stavebné povolenie za čias bývalého primátora Ďurkovského v roku 2007 tak potom treba ešte uviesť nasledovné. Stavebné povolenie sa vydáva spravidla na 2 roky, dokedy by mal stavebník začať stavať. Ak nestavá, buď zanikne jeho platnosť alebo stavebník počas týchto 2 rokov následne požiada o jeho predĺženie, ktoré sa opätovne predlžuje na 2 roky. Z uvedeného vyplýva, že súčasný "nezávislý" primátor pán Nesrovnal musel toto stavebné povolenie predlžiť min. 1x, ak nie 2x. Rodina Hanulíková je politicky aktívne činná celá. Pretože robiť politiku, nebyť za nič zodpovedný a ohlupovať ľudí,brať peniažky za nič, toto je podstata ich politiky. Stačí si prečítať a spomenúť na tie kauzy, ako vládla pani starostka Hanulíková. Verím, že Karlovešťania majú zdravý rozum a taká hlúposť nezopakujú.
02. august 2019

Martin Uváček

Bilbord tam už stojí. Aj Vám tu chýba pán cestár a jeho životné múdrosti? :)
05. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

reklamný nosič je vybudovaný v súlade so stavebným povolením a tak, aby chodcom vo výhľade nebránil.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. august 2019

Stefan

a je ich malo? Treba ich stale povolovať?
10. august 2019

Rado Cecik

A platia za akú plochu ?
Za ten stĺpik či za základy?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania