Zničený trávnik od kolies áut

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Maria 04. februára 2018

Medzi ul. Mlynarovičova 3 a 5 je zničený trávnik od kolies zásobovacích áut, ktoré pravidelne zásobujú krčmu Ratata, nakoľko si krčma z druhej strany domu zrušila nakladaciu rampu a tak tovar vykladajú z chodníka pre chodcov.
Keďže na chodníku sú aj "zaparkované" osobné autá, je stiesnený priestor a pri cúvaní jazdia aj cez trávnik. V takýchto prípadoch majú aj mamičky s kočíkmi problém prejsť po chodníku (ktorý sa pomaly prepadá) medzi zaparkovanými a zásobovacími autami.
Prosím o riešenie.

09. február 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet vo veci poškodeného trávnika prešetríme a posúdime celkovú situáciu a v súčinnosti s oddeleniami životného prostredia a územného rozvoja a dopravy navrhneme ďalšie riešenie.

mestská časť BA-Petržalka
22. jún 2019

Mária Halánová

Prosím vás mohol by niekto zistiť, či má Ratata povolenie na zriadenie exteriérového sedenia na nakladacej rampe? Pretože si pravdepodobne samovolne zrusili nakladací priestor , tak nech si tie sudy váľajú zo zadnej zasobovacej cesty ručne. Každý krčmár si robí naozaj čo chce.
24. jún 2019

Maria

Keby len toto, ale aj to vysedávanie na tej akože "terase" vzadu v noci je niečo hrozné. Nikomu to nevadí a nič sa s tým nerobí.
31. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol vyriešený.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
31. júl 2020

Mária Halánová

Nepovažujem problém za vyriešený, nakoľko zásobovanie pohostinstva naďakej pokračuje z chodníka, ktorý neslúži tomuto účelu. A keď tam este parkujú autá, je nemozne tadiaľ prejsť... daný priestor má nakladaciu rampu.
04. november 2020

Martin Uváček

Je ešte podnet aktuálny? Žiadny zničený trávnik už nevidím.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania