Zablokovaný priechod na zastávku Einsteinova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jakub Budaj 06. februára 2018

Na autobusovej zastávke Einsteinova nechali stavbári projektu Einpark priechod široký približne 50 cm na hranici s touto frekventovanou cestou, neobídu sa tam ani dvaja ľudia, s kufrom vôbec nie (stoja tu aj medzinárodné linky)

07. február 2018

D.Daniela

Asi si myslia: ja som stavbar, kto je viac, vsak???????????
07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Na predmetnom mieste sa aktuálne budujú základy pre nový exteriérový výťah na lávku.
Oplotenie stavebnej jamy je nevyhnutné pre zaistenie bezpečnosti okoloidúcich. Je zrealizované podľa projektu organizácie dopravy , ktorý je schválený krajským dopravným inšpektorátom, a to v predpísanej šírke 1500 mm, tak aby bol zabezpečený prechod okolo oplotenia v oboch smeroch. Oplotenie sme zabezpečili aj z hora aj zdola zabezpečením voči prepadu. Pri vykládke výstuže z korby nákladného vozidla však naozaj vznikla na obdobie cca 15 minút nepríjemná situácia, kde vozidlo bolo pristavené tesne vedľa oplotenia, aby nestálo na vozovke a nebránilo plynulosti premávky na frekventovanej Einsteinovej ulici. Pre chodcov však na ten čas vznikol nekomfortne úzky koridor, za čo sa ospravedlňujeme a prosíme o trpezlivosť s vykonávanými prácami.
V priebehu tohto a budúceho týždňa budú zrealizované základové konštrukcie a prísyp – cca do 14.2.2018. Následne posunieme oplotenie ešte ďalej , na komfortnú šírku cca 2000 mm.
Za porozumenie ďakujeme.


mestská časť BA-Petržalka
03. marec 2018

Matej

co ma byt toto za bordel ? ako si ten developersky smrad dovoluje zburat schodisko a vytah ? a stavat na mestskom pozemku ? toto je uz neuveritelne co sa v tomto meste a state deje. nabuduce cakam ze niekto zbura hrad a postavi nejaku smiesnu atrapu niekde vedla... kto toto dovolil ? bolo tam betonove schodisko a teraz ked ho zburali postavili tam nebezpecnu otrasnu plechovu nahradu. nebolo to schodisko mestsky/statny majetok ? a teraz idu zlikvidovat aj vytah ?
19. november 2019

Martin Uváček

Miesto je už priechodné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania