Rám bez informácie na Trnavskom mýte

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 05. februára 2018

Už aspoň dva týždne je na Trnavskom mýte na zastávke električiek č. 2 a 4 zbytočný rám bez informácie o obchádzkových trasách pre chodcov, ktorý iba zbytočne zužuje už aj tak zmenšený priestor pre chodcov. Prosím o doplnenie informácie alebo o odstránenie rámu.

05. február 2018

cestár

Pán Peter Oravec, čo tam po nejakej tabuli, viete koľko síl musel vynaložiť pán primátor, aby sa konečne niečo s podchodom udialo. Nikto to pred ním to nedokázal, len bojovník za európske mesto, chvala bohu nášmu primátorovi. Kamery a média je jeho srdcová záležitosť kde s prehladom dokáže bez mihnutia oka naslubovať čo len chcete. Buďte trpezlivý, andrenalín stúpa, volby sa blížia a určite veľmi dobre viete ako je to na Slovenku, tu politici robia max. pol -tri štvrte roka pred volbami slubujú, ja hovorím klamú, a potom si robia čo chcú bez tresnoprávnej zodpovednosti, pán primátor Nesrovnal je učebnicovým vzorom.
06. február 2018

Jaro

Trapko....
06. február 2018

AdPo

Pán Cestár, môj názor je rovnaký ako ten váš, ale už je to skutočne trápne takto spamovať skoro všetky podnety iba textom, ktorý vlastne nič nové nepovie. Zaujímalo by ma, ktorý človek je vo vašich očiach ten správny komunálny politik? Myslím, ten ktorý dokázal niektoré mesto postaviť na nohy a urobiť z neho skutočne dobré miesto pre život...veľmi by ma zaujímal váš tip a konkrétny príklad z minulosti...
08. február 2018

cestár

AdPo, som občan bez politickej príslušnosti a nikdy som v žiadnej strane nebol. Nie, ako "nezávislý" primátor pán Nesrovnal. Teraz čakám, kam politicky prebehne. Ja nie som politicky činný, ja som len pracujúci občan vydieraný a zdieraný v "demokratických volbách" neodvolatelnými politikmi bez akej koľvek trestnoprávnej zodpovednosti, daňami a neúmernými poplatkami. Ja som nezadĺžil tento štát ani mesto Bratislavu. Toto vymývanie mozgov občanov mi už lezie na nervy a presahu všetky moje medze tolerancie. Ako sa ekonomicky darí štátu, tak, že dôchodcovi bojujú o holé prežitie, že pre chorých a hlavne deti robíme zbierky a poisťovňa premrhá miliony a nič sa nedeje, že deti nemajú učebnice, mladým ľuďom k cenám bytov pridáme daň za rozvoj, ktorú Bratislava schválila vo výške 35,0 € m/2. Toto realizuje súčasný vládny zlepenec. Tú istú paralelu realizuje aj zlepenec na úrovni mesta Bratislavy, pod vedením primátora Nesrovnala. Ako sa mestú darí, v akej je ekonomickej kondícii, kde sa pozriete, samá špina, neporiadok, burina, verejné osvetlenie o ktoré sa 20 rokov "staral" Siemens je v havarijnom stave, totálne zbabraná rekonštrukcia cesty na moste SNP,ktorú podla vyjadrenia primátora realizovala rakúska firma, rekonštrukcia električkovej trate na Špitálske, chaos v parkovacej politike, hlavne je, že pán primátor si zaparkuje svoje auto v mestskej garáži za peniaze bratislavčanov,a keď mu to poslanci vytknú, preparkuje auto a prikryje plachtov, totálne zbabrané opravy povrchov ciest a chodníkov. Prečo sa nevychvaluje mostom SNP, Špitálskou? A teraz k politikovi. Z toho všetkého, čo tu bolo tým politikom je bývalý primátor Ftáčnik. Zdedil dlh, ktorý musel riešiť a komunikoval aj opzícou. Mnohé rozumné pripomienky aj opozície akceptoval. Súčasný primátor Nesrovnal totálne uráža aký koľvek názor, ktorý mu nevyhovuje, arogantne napáda, osočuje opozičných poslancov, Je a verím, že vstúpi do dejín ako primátor, ktorému poslanci znížili plat. Slušný človek by po tomto akte potichučku odišiel ale to od súčasného primátora sa očakávať nedá. Poslednou ukážkou odbornosti je totálny chaos po včerajšom snežení. Želám Vám mnoho tvorivých úspechov v osobnom aj pracovnom živote.
01. marec 2018

Peter Oravec

Mesiac prešiel bez zmeny. Pán Nesrovnal, na čo je dobré toto nefunkčné divadielko fingujúce vyznačenie obchádzkových peších trás? Odfajkli ste si na magistráte ďalší bod zo zoznamu tzv. smart tzv. city?
02. marec 2018

AdPo

Bratislava sa vždy hrala na niečo, čo nikdy nebola. Na slušné, čisté, inteligentné miesto, kde je právo na strane poškodených a rodičia nemajú obavu púšťať svoje deti do obchodu pre chlieb. A nesrovnal iba vyhral konkurz na riaditeľa tohoto divadla, kde šašov hrajú občania ako diváci...
04. august 2018

Peter Oravec

Bez zmeny. Tá tabuľa tam vyše pol roka iba zavadzia.
Prosím o preposlanie podnetu magistrátu. Ďakujem.
06. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. august 2018

Peter Oravec

Tabuľa je preč, bola tam pol roka úplne zbytočne, nebola na nej žiadna informácia a iba zavadzala.
A podnet bude vyriešený. Čo dodať? Smutné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania