Mláka na zastávke Trhovisko

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Ján 09. februára 2018

Bolo by mozne opravit dlazbu na zastavke Trhovisko v smere k Centralu? Drzi sa tam mlaka a navyse je pred nou schod. Z neho ked prejde autobus alebo trolejbus do mlaky vacsou rychlostou, tak to na vsetkych spliecha.

09. február 2018

somár rámos

Vlani to "odborníci " robili tú zástavku. Takých odborníkov ,čo by na Slovensku spravili niečo poriadne ,bohužial nemáme. Len rýchlo spraviť,zhrabnuť lóve a ťahať do p...... Ako je to spravené a koľko to vydrží ,nikoho nezaujíma
10. február 2018

cestár

somár rámos, to nie je kvapka v mori. Viete, čo tu bude na jar roku 2018. Nechcem vidieť ten chaos v doprave, ako budú rekonštruované povrchy kominikácií, lebo vládny zlepenec uvolnil 13 mil. € pre bratiskavský zlepenec pod práporom "nezávislého" primátora pána Nesrovnala pre Bratislavu a slubotechna meno primátor Nesrovnal to zrovná. Kúpte si Belaspón, tie zápchy budú zdrvujúce.
18. máj 2018

Jana

Prepadnutá zastávka

Dobrý deň, na zastávke Trhovisko smer Saleziáni je prepadnutá cesta, okrem toho, že sa tam pravidelne ničia dopravné prostriedky mestskej hromadnej dopravy a je to nepríjemne keď sa veziete v buse, v čase dažďov sa tam tvorí mláka, ktorá s každým busom ošpliecha všetkých naokolo. Prosím opravte to.
22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
27. máj 2018

Veronika Pizano

Špliechajúca zastávka

Na zastavke Trhovisko smer Trnavske myto je velky skok na ceste, v ktorom sa hromazdi voda. Prichadzajuce busy ospliechavaju cakajucich na zastavke.
29. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že vzniknutú situáciu riešime prostredníctvom dodávateľa služby.

Ďakujeme za trpezlivosť a pekný deň



Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
27. jún 2018

Ján

Dnes uz bola zastavka opravena. Je to tam teraz sice take "strakate", ale na slovenske pomery lepsie ako nic :D. Podnet mozeme oznacit ako vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania