Zimná udržba cyklochodníka pri Devínskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Uzavretý
meno
Roman Salkovic 12. februára 2018

Neviem, ci treba v tomto Nesrovnalove nejaky komentar. Bud sa cyklochodniky a chodniky vobec neodrhnu, alebo sa odhrnu, a potom sa treba vyhybat takymto zmrznutym prekazkam priamo v strede cyklopruhu. Nazorna ukazka schopnosti nasho magistratu.

13. február 2018

cestár

Vážený pán Roman Salkovic, v tomto Nesrovnalove treba odvolať chválenkára, "nezávislého" primátora, pána Nesrovnala aj s jeho suitou, ktorý len slubuje a vyhovára sa na všetko, len pozabudol, že za niečo je platený. Ak si dobre spomínam, mal nejakých 111 slubov, ako z Bratislavy urobiť europske mesto. Bohužial, tento preplatený primátor, ktorý už dávno nemal sedieť tam, kde sedí, ale mal sedieť niekde inde, toho už tolko nasluboval, že je to aj na tri volebné obdobia, lenže skutek utek. Do dnešného dňa nikto nevie, ako je to s cyklotrasami. Podla rozhodnutia mestského zastupitelstva by sa o cyklotrasy mal starať STARZ. Výsledok vidíme všetci. Chaos, výhovorky a niet toho, kto by bol kompetentný a hlavne kto je zodpovedný. Ale ten tu je. Hlavné mesto, reprezentované skupinkov "nezávislých samozvaných odborníkov pod vedením svetobežníka Iva Nesrovnala." A toto všetko platíme z naších daní, bez akejkoľvek tresnoprávnej zodpovednosti. Už sa konečne zobudme vážení občsania, nech právo a zodpovednosť platí aj na politikov a nie len na radových občanov.
13. február 2018

Jaro

Nech žije cestár !!! Hurááá, hurááá. Cestár na hrad !!! Huráá.......
13. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

cyklistovi lopatu a vrece soli....naroky ma neskonale.. urcite pochadza zo sniny.. alebo este dalej...
13. február 2018

Roman Salkovic

U NAS TAKA OBYCAJ ak mas nieco k teme tak daj vediet, v opacnom pripade sa laskavo odmlc a hejtuj s kamaratmi na pive.
13. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

to ze biker jazdi v zime na ceste.. je vlastne riziko...predsa sa predpoklada ze je to trasa pre letne obdobie a nie zimne jazdenie...mam opacny nazor na videnie vasej povinnosti odhrnat v zime trasu.. bol som v nemecku na biku v zime.. jazdil som po cestách.. posolených.. takze pekne som po sezone zahodil bike ....nesuhlasim s názorom mat povinnosti solit cyklotrasu...NEJAZDIT v ZIME
13. február 2018

Roman Salkovic

U NAS TAKA OBYCAJ precitaj si este raz moj podnet, mozno aj pomalsie ak to pomoze. O ziadnom soleni cyklotras nie je v mojom podnete ani zmienka. Upozornujem v nom na to, ze ak uz neaka udrzba je (co je zjavne tento pripad), tak jej vysledok je zivot / zdravie ohrozujuci. Zmrazky na cyklochodniku nemaju co hladat, to je akoby presiel po nasnezenej ceste pluh a nechal v polovici pruhu nahrnuty sneh. Aky zmysel ma takato udrzba?

Nesuhlasim ani s tvojim dalsim duchaplnym prispevkom typu "VED NEJAZDI". Jazdenie v zime nie je o nic nebezpecnejsie / zdraviu skodlivejsie ako v lete, ak sa dodrzuju urcite pravidla je to prave naopak. Lenze prave taketo sluzby magistratu vytlacaju cyklistov bud na cestu medzi auta (kde prispievaju k spomaleniu dopravy), alebo jednoducho presadnu do aut (kde prispievaju k zapcham). Mimochodom, pod povinnosti magistratu patri udrzba komunikacii = cesty, chodniky, cyklochodniky. Tak prosim netrep ze jazda v zime je na vlastne riziko ked za stav vsetkych typov komunikacii zodpoveda magistrat.

Zaroven ta opat ziadam, ak mas nieco konstruktivne k teme, kludne napis, v opacnom pripade sa laskavo odmlc.
13. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

hmm...nesuhlasim.. foto ukazuje ze je odhrnute.. to ze to zamrzne.. opet... je o tom ze asi teploty nedovoluju rozpustenie povrchu.. v ba aj tak je snehu iba zopar dni v roku..ano bike v zime by nemali jazdit ...mas zimne gumy?..
nebolo by potom iných nebezpecnych situacii tak ako kamiony zekliesnene na kopcoch a potom kalamita etc... ak je zasnezene tak nejazdit na letných gumach..... ale vidim ze naroky budu stupnovat.. a budeme sa este podielat na vyhrievanych trasách pre bikerov.. no potes...si predstav ze si aj odhrabem parkovacie miesto a nepatri mi...takze hlavne od seba...ma biker trvale bydlisko v ba vôbec?
13. február 2018

Roman Salkovic

U NAS TAKA OBYCAJ ty tu mas jeden duchaplny koment za druhym, taketo nelogicke korelacie moze dat naozaj len malokto. Gratulujem :)
13. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

ziadam admina o zrusenie podnetu uz v texte podnetu dava urazlive textovanie ...nesrovnalovo..
pre zbytocnost podnetu ziadam zrusenie..
odhrnuty chodnik nepovazuje dostatocne upratany , nepochopenie nazoru opacnej strany dava za to ze nepozna iny ako svoj narok

radsej nereagovat....
13. február 2018

AdPo

len sa tu smejem nad tými zimnými cyklistami. Dnes ráno som bol svedkom toho, ako dva krát ten istý cyklista prešiel na červenú a skoro sa zrámoval s autom. Salkovic, lopatu do ruky a urobte si brigádu celý ten váš spolok zimných hazardérov. Vraj v zime nie je jazda na biku o nič nebezpečnejšia ako v lete? Cintoríny sú plné ľudí, ktorí mali podobné názory...

A ešte predtým si prečítajte akčný plán zimnej údržby na roky 2017/2018 a zistíte, že podľa zmluvy nie je zabezpečená žiadna povinná údržba cyklotrás. Ešte raz opakujem slovo žiadna. Ako sa teda chcete sťažovať na niečo čo neexistuje?
13. február 2018

AdPo

Operačný plán zimnej údržby:
http://bratislava.sk/assets/File.ashx?id_org=700000&id_dokumenty=11055182

citujem:
"X.4. Odstraňovanie snehu z krajníc a jazdných pruhov pre cyklistov. Spravidla 24 resp. 48
hodín po ukončení spádu snehu môže dispečing OSK so súhlasom vedúceho OSK
objednať ručné odstraňovanie snehu z krajníc a jazdných pruhov pre cyklistov na
miestnych komunikáciách a mostoch v správe hlavného mesta. Ide prioritne o tieto
úseky: Štúrova, Dunajská, Špitálska, Košická, Banskobystrická, Štefanovičova, Žilinská,
Námestie slobody, Starý most a Most Apollo."
13. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

uz som sa bal ze som na inej planete.. vdak AdPo
13. február 2018

AdPo

U NAS TAKA OBYCAJ, neboj. si stále v tej istej diere ako predtým. Pán Lasica má o tom jeden krásny vtip.
Vykuknú dve pásomnice zo zadku a jedna hovorí druhej.
"mama, svet okolo je taký krásny, tak prečo sme mi tu v tejto temnote?"
"lebo je to náš domov", odpovie druhá
13. február 2018

D.Daniela

13. február 2018

D.Daniela

Magistrat neodpovedal, len STARZ
13. február 2018

D.Daniela

Je logicky jasne, ze na cyklotrasach ala hradza nebude v zime odhrnany sneh
13. február 2018

D.Daniela

RE: ADPO
a co ked ste videli cyklistu presjt na cervenu, ja vidim denne desiatky aut prejst na cervenu, to nie je argument...a nehlasim Vam to

kazdemu zdravemu clovekovi je jasne, ze cervena = STOP, no more comments
13. február 2018

Admin KV

Prosím diskutujúcich, aby sa k sebe správali úctivo a slušne. Ďakujem za pochopenie.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
13. február 2018

cestár

U NAS TAKA OBYCAJ a JARO - poznáte to?: "Komu neni zhúru dáno v apatece nekoupi" v preklade: "Komu nie je zhora dané v lekárni nekúpi" Pozerali ste dnes, utorok 13.2.2018 na RTVS správy? Pánovi primátorovi Nesrovnalovi sa šmýka pod nohami. Prečítajte si blok mestského poslanca Hrčku "Ako tunelovať verejné peniaze s pomocou primátora" v diskusii to máte aj vyčíslené. A ešte k tomu si prečítajte aj blog: "Opäť o mesiac neskôr, už piaty raz (Bratislava sa nevie nabažiť súťaže o osvetlenie)." Dúfam, že to už konečne pochopíte! Magistrátny zlepenec včera odsabotoval mimoriadne zasadnutie k téme zimnej údržby. A toto platíme z naších daní. Sledujte to a budete prekvapení. D.Daniela, na magistráte v súčasnosti majú asi iné problémy sami so sebou. Veď oni bežne podnety tohto portálu neriešia, sabotujú a keď, prekopírovanou odpovedou oddelenia marketingu a šmitec. Doporučujem ešte raz všetkým, prečítať si uvedené články.
14. február 2018

Jozef

Nech žije Marián !!! Hurááá, hurááá. Marián na hrad !!! Huráá.
19. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

ako teda jazdi sa na tej trase?...
19. február 2018

Roman Salkovic

UNTO zda sa ze okrem citania s porozumenim mas problem aj s gramatikou. Laskavo si po sebe prispevok najprv precitaj nez tu nieco uverejnis, alebo sa vrat na skolu a douc sa zaklady slovosledu.
01. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

je marec.. a malo by sa s udrzbou cyklotrasy zacat... pana cyklistu nabadam na kontrolu vozovky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania