Parkovanie v Rači na Strelkovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Karol 14. februára 2018

Ničenie trávnatých plôch nevhodne parkujúcimi autami. Stav trvalý, čím ďalej tým horšie.

16. február 2018

Martin

Som prekvapený, že hejter "cestár" ešte nepridal svoj hejt aj na tento podnet :D Každopádne stačí zavolať 159 a do pár minút tam budú papuče...
17. február 2018

cestár

Martin, nič proti Vám, ale preberte sa. Nuž poviem Vám, že nestačí, tí sa na to s prehladom vykašlú, tu sa neriešia iné závažnejšie priestupky, ako nejaký rozjazdený trávnik, ktorý ani nevedia, či nie je náhodov súkromným majetkom. Keby toto mesto konalo tak, ako nás zdiera na daniach, keď napadne 3x2cm snehu a doprava je v kolapse, keby nebola predražená zimná údržba, keby bola zabezpečovaná čistota a verejné osvetlenie, tak podľa Vás, nebudem "hejtovať" ale táto samochvála primátora Nesrovnala mi už lezie hore krkom.Prevezte sa po moste SNP, už sú tam záplaty, prejdite sa peši po Špitálskej ul, chodte sa pozrieť na Lamačskú v Lamači, ktorú rozširovali a rekonštruovali. Ak s tým súhlasite, to je Váš problém a môžem Vás tak akurát polutovať, alebo ste súčasťou kinder managementu hlavného mesta? Len pre zaujmavosť, pozrite si štatistiky, ako hlavné mesto reaguje a koľko slubov tu bolo aj ohladne riešenia podnetov. Pretrite si oči a porozhliadnite sa okolo seba.
17. február 2018

Martin

:D tak reakcia od cestara nakoniec prišla. Veru stačí zavolať 159 a oni prídu, osobná skúsenosť ;). A čo sa týka tých vašich komentárov pri každom podnete... áno máte pravdu. Ale komu tu pomôžu tie vaše komentáre? Radšej okrem prázdnych rečí, ako tu všetko nefunguje zdvihnite telefón a zavolajte na 159, že na ul. Strelkovej parkujú auta protizákonne, pokiaľ to ešte neutobil súdruh Karol :)
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nesprávne parkovanie ako aj iné porušovanie dopravných predpisov má v kompetencii riešiť výlučne mestská polícia.

Ďakujeme za porozumenie

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
14. apríl 2019

Martin Uváček

S týmto parkovaním na zeleni sa očividne nič nedeje ani neplánuje diať. Políciu nikto nezavolá, lebo tam výlučne parkujú domáci z blízkych panelákov.
23. február 2020

Martin Uváček

Kedy sa bude robiť územný plán tejto zóny?
03. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Parkovanie na pôvodne uvádzanom mieste je už vyriešené.

Parkovanie všeobecne v tejto lokalite určí projekt parkovacej politiky. Jej spustenie v tejto oblasti predpokladáme v januári 2022.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania