Jazdenie áut po chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Moje Meno 14. februára 2018

Pravidelne jazdiace vozidla pvychadzajuce z arealu po chodniku v smere naznacenej sipky. Len preto, ze darebaci su lenivi prejst o dve krizovatky dalej, kde sa mozu legalne otocit. ziadam osadit zabranu, aby nebolo mozne jazdit po chodniku z uvedeneho smeru.

15. február 2018

Eo

neviem ci tam je prikazany smer ale ak nie treba ho tam dat a postavit MP na opacnu stranu a pokutovat, tak ako sa to robilo v zaciatkoch ked dali prikazany smer z odborarskej na vajnorsku a MP kontrolovala z opacnej strany ...
15. február 2018

Moje Meno

prikazany smer nieje betonovy mur... to odradi mozno 1 z 10 vodicov :D
15. február 2018

Moje Meno

podotykam, ze rovnaka situacia je o par metrov dalej, ako je vyjazd od pista csardy.
15. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
15. február 2018

AdPo

Robili to vždy, ale iba zriedka. Dnes to už vidím na dennom poriadku. Ako opice. Jedna zbadá čo robí druhá a začne to opakovať...pokiaľ nespadne zo stromu...
15. február 2018

Eo

nebolo by odveci keby tam obcas tali aj modre ci zelene opice a tie banany chytali:)
15. február 2018

AdPo

Pozor, opice v tomto farebnom prevedení sú na zozname ohrozených druhov. Sú plaché a väčšinu dňa zalezené vysoko v korunách stromov. Kedysi boli ako atrakcia všade popri cestách, ale dnes ich stavy značne zdecimovali gorily, ktoré ich vytlačili z územia...
15. február 2018

Moje Meno

tak policajti si predsa nebudu robit zbytocnu robotu, ked so zavretymi ocami mozu prejst okolo, alebo v klude sediet na fizlici...

Kancelarie starostu sa pytam, komu bol podnet zaslany na vybavenie? aky maju plan riesit tento problem?
17. február 2018

cestár

Moje Meno, ten podnet nepatrí na riešenie MU BA-NM ale na hlavné mesto, ktoré je správcom Vajnorskej ul., ktorej súčasťou je aj chodník. Ako si to všímam, neviem, či je to neznalosť, solidarita, alebo zúfalstvo jednotlivých MČ na nečinnosť hlavného mesta ale mnohé mestské časti, pretože mnohé podnety odvovodnujú tým, že to v rámci úradu preveria alebo pridelia na nejaké ich oddelenie.
21. jún 2018

Matus Cupka

Akurát sa na tom chodníku proti mne rútilo čierne SUV, ktoré obchádzalo rannú zápchu. Letelo asi 40 km/h, lebo evidentne to chcel stihnúť skôr ako sa nám skrížia cesty.

Prosím o urýchlené riešenie vo forme osadenia stĺpikov okolo vjazdov do areálov. Denne ten chodník využije cca 30-50 automobilov.
21. jún 2018

Moje Meno

administrator by mal opatovne preposlat podnet s poziadavkou na kancelariu starostu, komu bol podnet preposlany na vyriesenie, ci a ako bol vyrieseny. pripadne, kedy a ako ho planuju vyriesit. lebo zamestnavat v kancelarii panacika, co dava defaultne odpoved, ze preposiela na vyriesenie a za 4 mesiace sa nic neudeje, je podla mojho nazoru zbytocne a zbytocne vytvara mzdovu nakladovu polozku, nakolko taketo odpovede dokaze vyriesit aj automatizovany system...
19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
V súčasnosti neevidujeme, že by uvedený problém na tomto mieste pretrvával. V prípade, že by sme zaznamenali opätovné sťažnosti na daný úsek, vyhodnotíme to a budeme to riešiť.
Tento úsek bude komplexne riešený aj v rámci automobilovej a pešej dopravy pri rekonštrukcii Vajnorskej radiály. Dlhodobým cieľom mesta je zmenšenie počtu priamych prejazdov z menších ciest.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. február 2021

Matus Cupka

Ďakujem za všimnutie si tohto podnetu. Je stále aktuálny ako aj dokazovali stopy od pneumatík na chodníku počas predchádzajúceho zimného týždňa.

Rozumiem, že veci sa majú riešiť komplexne, ale rozprávame sa o podnete s riešením za cca 1500 eur vo forme desiatich stĺpikov.

Preto prosím o zváženie skoršej realizácie osadenia stĺpikov ako za 2-6 rokov, kedy by sa mohla začať rekonštrukcia radiály.
22. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v tejto lokalite momentálne pripravujeme projekt na zlepšenie cyklistických trás. V rámci neho budeme riešiť aj osadenie stĺpikov.

S pozdravom
Kedy? 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania