Električková trať

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. februára 2018

prosim o informovanie obcanov co sa bude diat s Vajnorskou radialov pre elektricky. v useku naznacenom na obrazku, KAZDA naprava KAZDEJ elektricky a to ich tu chodi vela buchne ako keby padla o centimeter kov na kov. je to naozaj v katastrovalnom stave a neviem sa dopatrat k tomu kedy sa to bude riesit. elektricky v tejto lokalite chodia velmi casto kedze je tam vozovna Juraj dvor a je len par hodin v noci kedy nejde ziadna.

prosim o co najskorsie riesenie problemu. Nicia sa nie len elektricky hradene aj z europsky penazi ale aj zdravie obcanov ktori maju nasmerovane okna do tejto strany. uz je naozaj cas to dat konecne doporiadku.

Dakujem

20. február 2018

cestár

Pán Anonymný užívateľ, po mojich viacerých komentoch diskutujúcich ako i mojom nastal pozitívny a logický zlom vo Vašich vyjadrovaniach. Chcem sa s Vami dohodnúť na férovej spolupráci, bez osobných invektív, komentujme naše názory korektne bez osobných urážok a určite spoločne prispejem k riešeniu podstatných problémov pre občanov Bratislavy. Na túto Vašu otázku nám všetkým musí odpovedať "nezávislý" primátor Nesrovnal, lebo ten rieši 9 radiál, len bohužial je to, že už už dávno mala byť riešená električková trať do Dúbravky a o električkovej trati pokračujúcej í do Janíkoveho dvora ani nehovorím, Spolu dosihneme podstatne viac, ako rozdrobení, navzájom rozhádaní a pourážananí.
20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!
Uvedený podnet bol vyriešený dnes t. j. 20. februára 2018. Lom koľajnice bol zvarený a následne aj vybrúsený.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
20. jún 2018

jozef

Prosim o opatovnu napravu lebo kolajnice su opat zlomene a elektricky robia nadmerny hluk. mozno by stalo za uvahu miesto zvarovania kazdu chvilu kompletnu rekonstrukciu trate a spravit ju PORIADNE.vy usetrite peniaze a ludom zdravie. dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania