Ulica Pri mlyne/Vajnory

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Marcel Kročka 19. februára 2018

Zdravím, plánuje sa niekedy oprava vozovky na ulici Pri mlyne? Podľa mňa je tam veľa prepadnutych úsekov, nejaké výtlky, čiže myslím, že by sa tam zišla komplexnejšia oprava povrchu. Ďakujem za odpoveď

19. február 2018

cestár

Pán Marcel Kročka, pán primátor Nesrovnal má kopec priorít, teraz ide realizovať 100 km rekonštrukcií ciest- hlavných radiál. Už sa síce chlapisko trocu poopravil, že to bude 100 km jazdných pruhov, ako vyspel. Skúste túto otázku položiť priamo jemu, a verte, budem sa s Vami tešiť na jeho vysoko odbornú odpoveď, lebo na magistráte pod jeho vedením pracujú len samí odborníci, čo vidíme všetci tí, čo tu bývame, neuveriteľbné, čo všetko dokážu vlastnou hlavou.
23. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi na magistráte hlavného mesta, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

31. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Marcel Kročka ,
Ďakujeme za podnet. Ulica Pri mlyne je už opravená. Magistrát , ktorý je správcom tejto cesty na náš podnet ju zaradil do harmonogramu opráv ciest a komunikácii v rámci Bratislavy. Podobne je vynovený aj asfaltový koberec na Roľníckej ulici.


Mgr. Igor Kňazovický
sekretariát MÚ Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania