Reklamné trojnožky sú masovo späť - Karadžičova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 20. februára 2018

Reklamné trojnožky sú masovo späť. Ak vám niekto tvrdil, že zmizli a už nebudú, tak vám klamal. Case study: Karadžičova.

01. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Pri každom novom zistení o nelegálnej trojnožke postupuje mesto v súlade s platnými predpismi a zákonmi. Zákonný postup odstraňovania nelegálnych trojnožiek je časovo náročný proces a tieto trojnožky nie je možné odstrániť okamžite. Hlavné mesto sa problémom nelegálnych trojnožiek zaoberá neustále. Okrem komplexného odstraňovania nelegálnych trojnožiek v minulom roku, mesto riešilo desiatky ďalších nepovolených trojnožiek, ktoré boli na základe konania odstránené.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. marec 2018

Peter Oravec

Vážený magistrát,
tu
http://www.bratislava.sk/reklamne-trojnozky-z-ulic-zacalo-mesto-odstranovat/d-11052261/p1=11049947
ste v októbri 2016 (!!!) tvrdili, že
"...Trojnožky zmiznú v najbližších dňoch z nasledovných ulíc: Kamenné námestie, Hodžovo námestie, Dunajská, Námestie SNP, Jesenského, Šafárikovo nám., Dostojevského rad, Štúrova, Mýtna, Námestie Slobody, Jánska, Kollárovo nám., Špitálska, Americké nám., Mickiewiczova, Štefánikova, Námestie Fr. Liszta, Šancová, Račianske mýto, Račianska, Námestie 1. mája, Bajkalská, Krížna, Miletičova, Záhradnícka, Mlynské nivy, Landererova, K a r a d ž i č o v a, Legionárska, Radlinského, Rajská, Cintorínska, Rázusovo nábrežie, Staromestská, Suché mýto, Trnavské mýto, Galvaniho, Ivánska cesta, Vajanského nábrežie, Trnavská cesta, Vajnorská, 29. augusta, Prievozská, Rožňavská, Gagarinova, Budatínska, Mlynská dolina, Molecova, Karloveská, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu, Limbová, Tomášikova, ul. Imricha Karvaša, Botanická."
Tak neviem.
25. apríl 2018

Peter Oravec

Reklamné trojnožky sú masovo späť. Ak vám niekto tvrdil, že zmizli a už nebudú, tak vám klamal. Case study: Fungl nové trojnožky na Karadžičovej ulici.
Mimochodom, s reklamami štátnych a pološtátnych divadiel a iných kultúrnych inštitúcií (Slovenská národné divadlo, Aréna, Ludus, Slovenská filharmónia....). Ďakujeme.
Prosím o preposlanie aktualizácie samospráve.
18. december 2018

Peter Oravec

Trojnožky momentálne na Karadžičovej nie sú. Podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania