Na Kamzíku ide o život

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 24. februára 2018 Odoslané z mobilnej aplikácie

Na Kamziku ide kazdy vikend o zivot. Auta parkujuce v jednosmerke po oboch stranach cesty vytvaraju nebezpecny lievik, otacaju sa pomedzi deti v zakaze vjazdu a ohrozuju vsetkych pesich ci cyklistov. MHD je vyborny napad, ale treba aj zakazat parkovanie v tej slepej ceste k bufetom.

26. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

kocurkovo..glondajkovo.. iba aby ludia platili za sport a volny cas maximul ale nic pre bezpecnost a slusny prijazd a parking.." STARZ, BUFETARI nic netreba zorganizovat?...
08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
MLB pripravujú na Kamzíku výstavbu verejných toaliet. Po ich otvorení plánujeme na časti cesty po ľavej strane obmedziť parkovanie áut. Parkovanie áut, ako aj celý areál na Kamzíku rieši nová koncepcia rozvoja Mestských lesov. Po jej dokončení a prijatí, by malo byť okrem iného, vyriešené aj parkovanie na Kamzíku.

Mestské lesy v Bratislave
02. máj 2019

maggie

tato znacka zakaz vjazdu okrem samot eho osadenia zjavne vyzaduje aj kontrolu mestskej policie...aktualne sa cesta k bufetom zacina opat plnit zaparkovanymi autami :(
23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

s vaším podnetom sme sa stotožnili. V danom úseku sme osadili značku zákaz vjazdu a pravidelne žiadame o súčinnosť mestskú políciu, ohľadom kontrol parkovania a dodržiavania zákazu. Oslovili sme hlavné mesto, aby v danom úseku osadili výsuvné stĺpiky, na zabránenie vjazdu.

Ďakujeme za podnet a upozornenie na daný problém.

Marek Páva, Mestské lesy v Bratislave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania