Zničené retardéry Hubeného

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martin Uváček 22. februára 2018

Na Hubeneho ulici sú tri sady retarderov a všetky vyzerajú podobne, sú zjazdené, chýbajú z nich kusy a už nedokážu na 100% plniť svoj účel. Žiadam o ich opravu.

23. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

lokalita je v správe magistrátu hlavného mesta, ktorý sme písomne požiadali o nápravu.

Ďakujeme

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
23. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Hlavné mesto zabezpečí výmenu retardérov v priebehu budúceho týždňa.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
23. február 2018

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Dobrý deň,

práve nám došla informácia priamo z magistrátu hlavného mesta, že budúci týždeň budú retardéry vymenené.

Za rýchlu reakciu a promptné vybavenie ďakujeme hlavnému mestu

S pozdravom
23. február 2018

Jardo Mladší

pri stave Hubeneho su tam zbytocne....
26. február 2018

cestár

Prosím magistrát, aby uviedol, presne v priebehu ktorého týždňa to bude zrealizované, dnes je 31 týždeň. Prosím konkrétnu odpoveď a určenie týždňa 32 - 52?
26. február 2018

cestár

Jaro Mladší, nezávislý primátor pán Nesrovnal, zrekonštruuje, čítajte prosím, 100 km ciest aj s podporou Vášho starostu Plinského som z hĺby duše presvedčený, že to zrealizujú, oni slúbia všetko, abudeme sa čudovať, čo spolu dokážu? Čo je otras, keď v Bratislave vládnu skrachovaní SDKU v súčinnosti Sneru-u a Mostu, aj to tak vyzerá, zbohom zdarvý rozum!
26. február 2018

Martin Uváček

Tieto vaše kecy tu už nikoho nezaujímajú. Ste tu registrovaný dva roky a žiaden podnet, len dookola opakujete tieto somariny.
27. február 2018

cestár

Prosím Vás, Martin U, kde sú Vaše podnety, kecáte Vy. Ja som už niekoľko odpovedí a stanovísk dal, v prevažnej miere boli opodstatnené, ale Vami sa nenechám znechutiť.
27. február 2018

Martin Uváček

Milý pane. Ja som sem od roku 2015 pridal 120 svojich podnetov, z nich bolo 59 vyriesenych, 27 je v riešení a 34 ostalo neriesenych. Okrem toho som sám dobrovoľne aktualizoval a uzavrel dalších asi 30 cudzích podnetov. Bez nutnosti nadávať na všetkých ostatných.
27. február 2018

Martin U

Snaženie pána cestára
28. február 2018

cestár

Martin U, už som to raz písal, ja nie som politik, ja som pracujúci občan a ako prevažná väčšina občanov mesta platim dane. Ja som nesluboval europske mesto, ja som nesluboval hlavnú stanicu, ja som nevŕtal do bývaleho primátora Ftáčnika, ja nepodpisujem uznesenia mestského zastupiteľstva ako pán primátor, ja nedávam vypracovávať drahé audity za peniaze občanov, ktoré nechce verejne zverejniť a poslanci musia podpisať mlčanlivosť pod sankciami, ja neriešim verejné obstarávanie na verejné osvetlenie. Prejdite sa po meste, koľko stožiarov je v havarijnom stave, koľko lám nesvieti, Doporučujem isť druhý krát aj cez deň, aby ste videli aj tú špinu, neporiadok a burinu, ktorej pomôže súčasné mrazivé počasie tak, ako pri snehových kalamitách oteplenie, ja neriešim parkovaciu politiku a nezaparkoval som svoje auto v mestskej garáži za peniaze občanov, ja som sa nechváli, že podpíšem memorandum o parkovaní a zo 17 starostov na druhý deň neprišiel ani jeden. Myslím si, že na Vaše prebudenie Vám to stačí. Ja sa živým mojimi rukami a vlastnou hlavou. Ja neprimeranou mierou nezdaňujem, práve naopak, ja som a nielen ja, zdieraní neprimeranými daňami a poplatkami, mňa sa nikto nepýta alebo nás, či na to máme a koľko nám zostane, proste rozhodne sa a platte, ja nezadlžujem mesto a občanov. Keď už mám platiť, tak za svoje peniaze chcem adekvátny výsledok. Doporučujem Vám prečítať články: "Ako tunelovať verejné peniaze s pomocou primátora" "Opäť o mesiac neskôr už piaty raz (Bratislava sa nevie nabažiť súťaže o osvetlenie" "Ako zabrániť nekalým praktikám v Bratislave." Vaše štatistiky nespochybňujem, na takéto jednoducho nemám čas. Na moje príspevky mám dosť súhlasných stanovísk. samozrejme, že sú aj mínusky, ale predsa tu ide hlavne na upozornenie podnetu a diskusiu naktoré sú rôzne názory a hlavne, aby sa určité samosprávy stavali k podnetom občanov zodpovedne. Pozrite si stanoviská magistrátu, ak vôbec reagujú. Prekopírované stanoviská. A záverom, prosím, pozrite si štatistiky - zo súčasných 4 882 podnetov má hlavné mesto nevyriešných podnetov 2 858, čo je 58,54%. To je jasný dôkaz, ako hlavnému mestu záleží na vlastných občanov. Spolu to dáme!
06. marec 2018

Martin U

Fotografia z 5.3.2018. Zatiaľ žiadna stopa po nejakej výmene. Magistrát ma zjavne tiež zmätok v termínoch. Viete to vysvetliť?
06. marec 2018

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

podnet bol opätovne preposlaný na Magistrát hl. mesta.

Prosím Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
07. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava
13. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, retardéry na Hubeného ulici budú vymenené.

S pozdravom Oddelenie správy komunikácií. Hlavné mesto SR Bratislava.
13. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, retardéry na Hubeného ulici budú dnes vymenené.

S pozdravom Oddelenie správy komunikácií. Hlavné mesto SR Bratislava.
17. marec 2018

Martin U

Poškodené a chýbajúce časti retardérov boli vymenené. Podnet vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania