Parkovanie na chodníku?

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Daniel Dudinský 11. júla 2013

Takmer nepoužiteľný chodník pre chodcov, najmä mamičky s kočíkmi alebo ľuďmi na invalidnom vozíku, keďže obyvatelia susediaceho bytového domu si urobili z chodníka parkovisko. Problém je najmä ak autá parkujú blízko stromov, kedy treba z chodníka úplne zísť dole. Rovnako ak idú ľudia oproti sebe, buď sa poskrývajú medzi autá alebo v jednom smere vždy musia ísť cez trávnik.

11. júl 2013

Peter

tel. č. 159 a ideeeeeš
12. júl 2013

nepso

tradičné parkovanie v Bratislave , pričom netreba zabúdať , že hneď vedľa je podnik u Deda , ktorý má pred sebou síce veľké parkovisko , ale bez vyznačeným miest , čo spôsobuje , že tam ľudia parkujú hala - bala , tým pádom je to väčšinou plné...preto niektorí volia parkovanie na Haburskej a okolí...myslím , že mestskí nič neurobia , chodia tadiaľ pravidelne , a už dávno nikomu papuču nedali :(
12. júl 2013

Peter

inac by ma zaujimalo, preco MP davaju pokuty iba ked ich niekto zavola. preco to nedavaju aj ked idu okolo vidia priestupok nech zakrocia, preco daju papucu az ked im niekto zavola?!
12. júl 2013

q

preco vlastne existuje mestska policia? su uplne zbytocni. nech kontroluju poriadne alebo nech nekontroluju vobec.
15. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Vodič môže parkovať na chodníku v podľa ustanovenia zákona č. 8/2009 o cestnej premávke, § 52, ods.2) len vtedy, ak ostane voľná šírka chodníka min. 1,50m. Pri nedodržaní tohto ustanovenia má konať Mestská polícia.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
03. august 2013

Daniel Dudinský

A poslal to administrator stranky alebo mestska cast prislusnej mestskej policii, alebo taketo prepojenie tu nefunguje?
04. august 2013

Odkazprestarostu.sk

@Daniel Dudinský - za OPS.sk sme to na Mestsku policiu neposielali, kedze momentalne s nimi nemame dohodnuty komunikacny kanal. Najlepsie vsak je kontaktovat MP priamo, kedze kym by sa to ku nim dostalo cez nasu stranku, resp. samospravu, tak sa moze situacia zmenit a auto tam uz nemusi parkovat.
03. september 2013

Daniel Dudinský

Kedze OPS.sk nema dohodnuty komunikacny kanal s mestskou policiou, poslal som im link na tento podnet dnes, t.j. 3.9.2013 aj bez dohody na vzajomnej komunikacii. Aby sme sa nevyhovarali na nejake neexistujuce bariery.
11. júl 2016

Daniel Dudinský

poslal som to pre istotu na mestsku policiu, ruzinov. aby sa nikto nemohol vyhovarat, ze nevedel.
17. júl 2016

Daniel Dudinský

pretrvava, aj napriek e-mailu na Mestsku policiu Ruzinov
22. august 2016

Daniel Dudinský

spytal som sa mestskej policie opat
18. apríl 2017

Daniel Dudinský

trvalo to teda neskutočne dlho mestskej polícii, ale konečne tam začali dávať papuče na autá a ľudia z okolia si už odvykli tu parkovať. Treba však, aby mestská polícia z času na čas, preventívne, chodila na kontroly. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania