Devastovanie trávnatých plôch - parkovanie na chodníkoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Hoci s nechutou, no dokazem akceptovat riesenie nedostatocnej ponuky parkovacich miest parkovanim po chodnikoch ak je ponechany dostatocny priestor pre chodcov. Co je vsak uz na hrane absolutnej ignoracie a arogantnosti je sposob akym miestni vodici brazdia travniky a nicia okolie chodnikov. Vyjazdene blatove "kanaly" nasledne obchadzaju sirsim oblukom po trave a prakticky ich len zvacsuju aby nakoniec niektori experti chodnik uplne ignorovali a strihli si to rovno cez travnik...Bolo by fakt skvele priniest nejake plosne riesenie, nieken cakat kym je vyryta 30 cm diera blata po okraji kazdeho chodnika...

26. február 2018

Juraj

druha strana rovnakeho chodnika
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Váš podnet vo veci devastovania trávnatých plôch pri parkovaní motorovými vozidlami na Ševčenkovej ulici prešetríme a posúdime, v spolupráci s oddelením územného rozvoja a dopravy, možnosť osadenia zábran aj vzhľadom na dopravnú situáciu.

Podotýkame, že bez účinného zapojenia sa poriadkových zložiek (t.j. Mestská polícia hlavného mesta a Policajný zbor SR) nad dodržiavaním zákona o cestnej premávke sú všetky opatrenia realizované mestskou časťou účinné len čiastočne a krátkodobo.

mestská časť BA-Petržalka
26. február 2018

cestár

Juraj, toto je ukážkou právneho štátu, toto je anarchia, kde si oligarchovia politickí a ekonomickí robia čo chcú. poriadok tu bude, keď aj súčasní a budúci politici budú zodpovední za svoju činnosť, budú trestatní ako radoví občania. Pýtam sa, čo je politická zodpovednosť? Koľko tu máme exekúcii, koľko tu máme zatvorených neschopných politikov. Veď takéto akcie sú zo 40 rokov minulého storočia a viem, že dnes sme už v treťom tisícročí.
05. marec 2018

AdPo

Tiež mám pocit, že za posledné roky a hlavne mesiace sa polícia stiahla a nerieši nič pre dobro občanov. Možno to má súvis s tým, že ich je vraj málo, ale vidieť policajné auto, ktoré prejde okolo a nerieši pokutu...
Singapúr..5 miliónov obyvateľov a úroveň života o ktorej sa nám v Bratislavskej dedine ani nesníva. Pokuta za nedopalok, žuvačku, jedlo v metre a mýto na vjazd autom do centra mesta...ak by sa to tu zaviedlo, tak by slováci zarábali iba na pokuty...ale naučili by sa. Tento bordel však mnohým vyhovuje, však Ivo?
24. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zábrany proti rozjazďovaniu zelene boli dávnejšie osadené. Podnet je vyriešený.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania