Rohlík

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
saraja 27. februára 2018

V nedeľu cca po 17 hod. prišlo k Rohlíku od ihriska červené auto a za ním Mestská polícia, zastavili na kraji pri topoli vystúpili pán z červ. auta zobral poloprázdne vrece s odpadkami dal do kufra a odišli.
Pýtam sa, načo bola robená revitalizácia jazera, kde pôvodne bol cca metrový štrkový chodník a teraz je tam vyjazdený zničený trávnik. Pri trocha dobrej vôli by sa dalo s autom prísť po ceste až k závore na Sedmokráskovej a odtiaľ je to cca 100m peši k stromu. Tí čo by mali dohliadať na poriadok "asistujú" pri ničení zelene.

07. marec 2018

Michal Jandura

Okolie jazera Rohlik

Po pekne zrekonštruovanom okolí Rohlíka,do ktorého Ružinov investoval nemalé peniaze ho údržba (vysýpači smetí) ničia svojimi autami.
16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Príjemný dobrý deň prajem,
Ďakujem za dotaz, resp. odkaz.
Prešiel by som k veci.
Oznamovateľ správne píše, že hliadka MsP doprevádzala auto. A teraz, ako to bolo.
Dňa 25.02.2018 o 16:03 h. bola vyslaná hliadka k jazeru Rohlík.
Asistencia hliadky MsP pre MUDr. Kontoša zo Štátnej veterinárnej správy, ktorý bol zavolaný na miesto, pretože pri jazere Rohlík sa nachádzala uhynutá labuť.
To znamená, že obsahom toho spomínaného polprázdneho vreca ako uvádza občan, bola uhynutá labuť. Občan pravdepodobne nevidel a asi ani nevedel, že čo predchádza tomu, prečo tie autá idú po tráve. Úlohou hliadky MsP nebolo a ani nie je ničenie spomínaného trávnika. Celá asistencia bola ukončená dňa 25.02.2018 o 17:07 h.
S pochopením a porozumením ostávam s pozdravom.
hl. kom. JUDr. Jaroslav Tuleja
veliteľ
Expozitúry MsP Bratislava II.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania