Chodník alebo cesta?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Elena 04. marca 2018

dobry den prosim o informaciu ci sa vo vyznacenom useku jedna o chodnik alebo cestu? pre mna je to chodnik, nie je tam ziadne oznacenie ze by clovek krizoval cestu, naopak to vyzera ze auta prechadzaju cez chodnik. je nutne oznacit co to je, kto ma prednost, aby sme sa vyhli nepeknym situaciam.
ak by to aj nahodou bola cesta, tak tam tym padom treba nakresli prechod. dakujem

05. marec 2018

johnny

pani Elena a prečo to je chodník, keď je na úrovni komunikácie? Ešte je umiestnená aj dopravná značka z tej komunikácie daj prednosť a oproti je zrkadlo, keďže je to križovatka z podjazdom popod železnicu. Asi by bolo vhodné rovno napísať, že chcete nakresliť priechod pre chodcov či? Ale ani to nebude oprávňovať prechádzajúcich ľudí skákať tak bezhlavo do vozovky ako tomu je v týchto dňoch. A mohli ste spomenúť v tuneli ten kvapkajúci odkvap z odvodnenia železnice z ktorého voda steká priamo na zem a v zime je tam ľad a ľudia preto chodia po vozovke....
05. marec 2018

Elena

Ja ako chodec nemam preco hladat znacky pre auta, ak si myslim, ze som na chodniku (daj prednost v jazde navyse ani nie jevelmi vidiet a zrkadlo na druhej strane nie je v zornom uhle chodca). Ked si pozriete foto, tak snad uznate ze z pohladu chodca, to po co ide vyzera ako chodnik, cesta su macacie hlavy.

12. marec 2018

David 1

Priemerne inteligentný chodec vie, že chodníky sú bežne križované cestami. Toto je jasná križovatka. Pokiaľ tam nieje vyznačený prechod tak treba prechádzať takéto miesta zo zvýšenou opatrnosťou.
23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie investícií a verejného obstarávania.

Kancelária starostu
15. júl 2019

Elena

Dobry den, bude prosim mozne vyznacit prechod pre chodcov?
07. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
22. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania