Nezodpovední majitelia psov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Martina 06. marca 2018

Radi by sme upozornili na extrémne znečistené parky v okolí ZŠ Vrútocka.
Upozorňujem na to preto, lebo v iných mestských častiach resp. parkoch som ešte nevidela pokope toľko "kopok" ako je to tu.
Na zopár "výnimiek" ktoré nie sú schopné udržiavať poriadok na miestach kde sa pohybujú hlavne deti sme si už zvykli, ale na tomto mieste je to už prehnané.
Mestská polícia sídli hneď pri areáli tohto parku a jej vizitkou je okrem takto znečisteného prostredia aj parkovanie v rámci zelene v smere na tenisové kurty a výstupy "asociálov" z neďalekej ubytovne.So synom tam chodíme v rámci dňa viackrát a celoročne ale ani raz sme tam nevideli hliadku.
Budem rada ak sa tento problém aspoň čiastočne vyrieši napr. pomocou VPS.
Ďakujem.

09. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Exkrementy v parkoch budú zčasti dočistené v rámci jarného hrabania,ktoré dodávateľ začína realizovať v tomto období.V zmysle §5 ods.3 VZN č.6/2015 o niektorých podmienkach držania psov na území mestskej časti Bratislava-Ružinov má majiteľ psov isté povinnosti.
Kontrola dodržiavania VZN platných na území mestskej časti Bratislava-Ružinov je v kompetencii Mestskej polície.
Mestská časť Bratislava-Ružinov požiadala Mestskú políciu o častejšie pravidelné hliadky zamerané na kontrolu dodržiavania VZN č.6/2015 so zameraním na odstraňovanie psích exkrementov.

S pozdravom

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania