Parkovanie na Ul. Ľ. Fullu 9 aj napriek zábranám


Vyriešený
meno
Michal K. 08. marca 2018

Auta parkuju na chodniku, aj ked bol z oboch stran zablokovany. Nasli si tretiu cesticku. Je potrebne dat zabranu aj tam. A aj velke skaly na travnik, pretoze jazdia bezne aj tadial.

12. marec 2018

Andrej

Je to tam divočina, chodim tadial pravidelne. Hlboka orba, odsuvanie tych barier zo skal, boj o kazde miesto kde by sa dalo narvat auto. Firmy osadzajuce stlpiky zarobia.
27. marec 2018

martin

Pani starostka, kedy dostaneme odpoveď od Vás na tento podnet?
15. apríl 2018

Michal K.

Situacia stale horsia. Cital to uz niekto z uradu?
16. apríl 2018

Andrej

Autá môžu všetko, lebo veď predsa niekde musím zaparkovať neeeé?
Jasné, a všetko sú to rodiny komplet-vozíčkárov, ktorí len išli na sobotný nákup a stoja tam len kým nevyložia a potom odídu preč.
27. máj 2018

Jano

Ja by som sa skor na to pozeral ako podnet na nedostatok parkovacich miest ako o podnet na zabranenie parkovania....
27. máj 2018

Michal K.

skor ako podnet o zlej verejnej doprave. potom by nebolo treba tolko aut. tie uz zaberaju chodniky, krizovatky, zastavky, parkoviska ... nedavno sme tu riesili uz parkovanie na ihrisku. nema zmysel budovat parkovacie miesta stale dalej, pretoze sa natlacia dalsie auta, a sme tam, kde sme boli. treba ich vytlacat z miest, kde nemaju co hladat. odhadom tretina, mozno viac, parkuje tam kde nema, v rozpore so zakonmi. kazdy chce mat auto hned pri vchode. toto ale tema, ktora sa pretriasa roky a nic sa nedeje a tak skoro neudeje. o chvilu mame volby, pridu sluby a po volbach ...
27. máj 2018

Andrej

Michal tak ako píšete - nič sa neudeje, teraz kosíme, polepia sa nejaké výtlky, potom bude leto, bude teplo, na záver leta nejaký koncertík a prehupneme sa do zimy, ktorá zaskočí cestárov.

Autá nezmiznú, môžeme iba snívať, že by sa nejaké veľké parkovisko prestavalo na vkusný parkovací dom, povedzme s troma suterénmi a max. jedným nadzemným podlažím a na streche so zeleňou.
27. máj 2018

Michal K.

parkovacie domy by boli pekne, jeden sa planoval na veternicovej. staci si vsak zratat naklady a z toho sa odvijajuce parkovne. to hned nadsenie kazdeho prejde vratane pani starostky. a tak parkujeme dalej radsej na chodniku a kade tade, ved sa to toleruje...
27. máj 2018

Jano

Ja pokladam myslienku, ze ludia si kupuju auta preto, ze nie je dobra verejna doprava za zcestnu. Ludia maju viac aut, lebo sa mame lepsie a ludia, co maju auto ho chcu aj pouzivat. Pokladam za povinnost samospravy konat v sulade s tymto trendom a riesit problem s parkovanim tym, ze zabezpeci dostatok parkovacich miest tam, kde to ludia potrebuju - logicky pri domoch. Myslim, ze aktualnu situaciu je mozne riesit jedine zvysovanim poctu parkovacich miest a tiez jasnou regulaciou developerov ohladom povinnosti zabezpecenia verejnych parkovacich miest v okoli novopostavenych nehnutelnosti (samozrejme aj dostatok parkovacich miest pre obyvatelov novostavby). Nemyslim si, ze je spravne riesit nedostatok parkovacich miest represivnymi opatreniami alebo experimentovat s parkovacou polikitou na hrane s antidiskriminacneho zakona. Uznavam, ze riesenie parkovania nie je jednoducha otazka, kedze sa zrejme nepocitalo s takym ekonomickym boomom Slovenska, ze si kazdy bude moct dovolit vlastne auto alebo aj dve a domy su uz nastavane a nedaju sa presuvat :-)
27. máj 2018

Michal K.

staci sa pozriet do civilizovanych krajin, ku ktorym mame my este velmi daleko. ake su tam trendy a poucit sa z chyb, ktore uz davno prekonali a my ich tak velmi obhajujeme a zenieme sa k nim. auta su potrebne, ale nie tolko. je to luxus, nie samozrejmost. a ten nieco stoji. mnoho ludi by aut nemalo a nepotrebovalo, keby mali inu lepsiu moznost.
25. február 2019

Michal K.

stale chyba stlpik, ktory by zabranil autam parkovat, kde nemaju, a jazdit po uz neexistujucej trave
25. február 2019

Michal K.

z opacnej strany uz niekto odsuva velke kamene, aby mohol jazdit po travniku
01. január 2020

Heli

pozemok patrí magistrátu
02. január 2020

Michal K.

preto by to mala MsP riesit, no niekto ju musi zavolat a bojovat s ich vyhovorkami. zmenil sa aj zakon, ktory zakazuje jazdu po chodniku.
05. január 2020

Heli

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
28. február 2020

Odpoveď samosprávy

Na mieste sme vykonali opakované kontroly, pričom bolo zistené porušenie zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Vodiči nesprávne zaparkovaných vozidiel boli riešení v súlade s platnou legislatívou. Vo výkone priebežných kontrol budú hliadky Exp. MsP Bratislava IV pokračovať.
Ďakujeme za podnet.
16. máj 2020

Heli

Pravidelne tam začali mestskí policajti dávať na autá papuče. Pomaly sa to zlepšuje.
16. máj 2020

Michal K.

sami od seba urcite nie, niekto ich zavolal a bude musiet kazdy den. inak sa na to vykaslu ako na vsetko ostatne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania