Aktualizovať podnet
Diviaky na Zelenohorskej ulici a ulici Zidiny v Lamači

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Diviaky na Zelenohorskej ulici a ulici Zidiny v Lamači

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Neriešený
meno
Andrej Kralovič 09. marca 2018

V lokalite na Zelenohorkskej ulici a ulici Zidiny v Lamači sa voľne pohybuje väčšie množstvo diviakov a to aj za bieleho dňa a spôsobujú škody na majetku (najmä deštrukciu plotov). Uvedené sa deje opakovane už dlhšiu dobu. Tento problém sa dotýka všetkých obyvateľov v okolí a z hľadiska bezpečnosti prosíme o urýchlené vyriešenie problému, aby nedošlo k ujme na zdraví.

13. marec 2018

Tomasko

Ja som vsera isiel po lese a videl som tam CLOVEKA . A nielen jedneho. Tie mensie osoby behali po lese a vykrikovali. Ty vyssi boli pri ohnisku a zabavali sa. Ako diviak ziadam o urgentne riesenie.
Teraz vazne. Cece. sak byvate pri lese. Keby ste byvali v centre mesta asi by som sa im cudoval ale tu tento tvor bol uz davno. Kupte si psa
01. september 2022

Hayduke

Okresný úrad Bratislava v auguste 2022 dočasne povolil lov diviačej zvery na nepoľovných plochách v katastrálnom území Lamača. "Problém" by mal byť vyriešený, hoci nikdy nebude Zelenohorská bez diviakov, keďže tiahne bezprostredne popri lese.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania