Chýbajúce osvetlenie križovatky a prechodu pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Valer Taragel 12. marca 2018

Na krizovatke ulic Jana Jonasa a spojnice s Opletalovou ulicou chyba osvetlenie krizovaky a prechodu pre chodcov. Krizovatka je velmi frekventovana a vecer pre cyklistov a chodcov nebezpecna. Taktiez vodorovne oznacenie prechodu pre chodcov je uz znacne osuchane a takmer neviditelne.

14. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava.
16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po konzultácií s Oddelením správy komunikácií bude obnova náteru priechodu pre chodcov zaradená do plánu opráv ako prvý krok k zlepšeniu situácie. Podnet na osvetlenie priechodu pre chodcov a umiestnenie semaforu bolo postúpené na posúdenie Oddeleniu dopravného inžinierstva. Po vyhodnotení opodstatnenosti a uskutočniteľnosti podnetu, vieme za Oddelenie stavebných činností zaradiť podnet do zoznamu plánovaných investičných akcií HMBA.


S pozdravom Oddelenie stavebných činností. Hlavné mesto SR Bratislava.
20. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, k návrhu úpravy križovatky J. Jonáša – spojnica ulice J. Jonáša s Opletalovou ul. na svetelne riadenú uvádzame:
V súčasnosti je na ODI predložená dokumentácia pre územné rozhodnutie Okružná križovatka J. Jonáša (investor Volkswagen Slovakia a.s.) za účelom vydania záväzného stanoviska hl. m. SR Bratislavy k investičnej činnosti. K predloženej dokumentácii sme posielali výzvu na doplnenie podania, pričom sme boli informovaní, že dokumentácia bude opätovne predložená s prepracovaným riešením na základe požiadavky iného dotknutého orgánu. Vzhľadom na uvedený započatý a neukončený proces umiestňovania prestavby križovatky na okružnú, v súčasnosti považujeme návrh na zriadenie CDS za bezpredmetný.


S pozdravom Oddelenie dopravného inžinierstva. Hlavné mesto SR Bratislava.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania