Aktualizovať podnet
Oslňujúca svetelná reklama na Rybničnej

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Oslňujúca svetelná reklama na Rybničnej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Jardo Mladší 13. marca 2018

žiadam odstrániť silno oslňujúci bilbord na Rybničnej ulici.Ako mohol toto vôbec niekto schvaliť?Kde je bezpečnosť?

13. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s inými inštitúciami, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.



Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

13. marec 2018

Ján

Suhlasim. Tiez som uz uvazoval, ze to sem poslem. Niekedy ten bilboard zrazu z tmaveho blikne velmi silne biele svetlo. Na ulici, kde nie je ziadne ine osvetlenie (a urcite by sa tam hodilo) je to znacne nebezpecne.
13. marec 2018

Jardo Mladší

presne to rozsvietenie bielej po tmavej ťa oslepí....
13. marec 2018

somár rámos

A takých je po meste kopec
14. marec 2018

Branislav Nopp

Súhlasím, nám až do domu to svieti.
28. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Jardo Mladší,
Ďakujeme za podnet, ktorý ste nám poslali. Oslovili sme majiteľa reklamy dotyčného reklamného bilboardu s požiadavkou úpravy intenzity osvetlenia. Majiteľ urobil nápravu. Už v dnešných dňoch je intenzita osvetlenia slabšia.

Mgr. Jana Suchá
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory


06. november 2018

Martin

Problém s týmto svetelným pútačom je stále aktuálny a o to aktuálnejší, že po zmene času na zimný je už o 17:30 tma. Tento LED panel je obojstranný, zobrazuje dynamicé obrazy s meniacou sa intenzitou od minimálnej až po plný jas. Odpoveď samosprávy, že intenzita jasu bola upravená neberiem. Tento panel siaha takmer tesne ku ceste na mieste, kde sa nachádza zúženie z dôvodu zábradlia a mostu ponad odvodňovací kanál, pričom jas je oslepujúci, dynamická zmena obrazu je rušivá a predstavuje závažné riziko pre vodičov a ohrozenie chodcov a cyklistov ktorí idú práve týmto úsekom. Žiadam za všetkých, ktorí tadiaľto prechádzajú a bývajú na kraji obce aby bol jas stiahnutý na minimum ihneď po zotmení, teda v zimnom čase už po 17:00. Prosím o vyjadrenie, kto odobril aby na tomto mieste mohol vzniknúť takýto zdroj vizuálneho smogu. Prosím admina aby podnet označil znovu ako aktuálny. Ďakujem
08. november 2018

atómové digitálky

Treba poslať podnet Európskej komisii. To je tá ,čo chce aby sme mali doma max. dve žiarovky po 20W, vysávače čo nevysajú ani cigaretový dym a el. energiu si vyrábali šliapaním na dynamo. Vysvietené hrady, mosty , zámky, milióny mega ,ultra super ,big a iných boardov za hodinu žerúcich desiatky Kw, a obťažujúce svetelným smogom blízke,ďaleké okolie,ako aj priľahlý vesmír im asi nevadí. Alebo o ňom ešte nevedia.Či?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania