Smetie a špina pri podjazde z Lamača do Dúbravky

Zodpovednosť za riešenie: Národná diaľničná spoločnosť

V riešení
meno
Monika 18. marca 2018

Chcem upozorniť na dlhodobo sa vyskytujúce smetisko pri podjazde z Lamača do Dúbravky z Lamačskej ako aj Dúbravskej strany. Zaujímalo by ma, prečo úradníci zo životného prostredia už dávno nepokutovali správcu tejto lokality, v jarku je veľkorozmerný odpad a kopa smetí, čiže čierna skládka. A pekne ľudom na očiach. Obyčajných ľudí pokutujú za maličkosti a takéto verejné smetiská si nevšímajú.

18. marec 2018

SelfMan

V tomto pripade pada vina na NDS (dialniciari), ktorym patri vacsina pozemkov v tejto oblasti. Niektore mensie pozemky patria Magistratu a zopar ich je dokonca bez listu vlastnictva.
vid: https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/?bm=zbgis&z=19&c=17.04793,48.18516#/detail/kataster/parcela-c/806005/666_10?zoom=false
19. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Konkrétne tieto plochy sú v majetku a správe Národnej diaľničnej spoločnosti. Priľahlé plochy, ktoré sú v našej správe upratujeme v rámci nášho upratovania. Preposielame podnet na NDS.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
27. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. NDS začne už v týchto dňoch s čistením daného územia.

S úctou

Tím NDS
15. apríl 2019

Zuzana Jánošíková

Na vrátkach-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Pri podjazde pod dialnicou sa pravidelne tvori velka kopa neporiadku. Kedze je to kratky usek medzi tabulami deliacimi lamac a dubravku, nestara sa o tento usek zrejme ani jedna mestska cast... prosim o pravidelne cistenie.
18. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

NDS vyčistí uvedený priestor. Za podnet ďakujeme.

S úctou

Tím NDS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania