Parkovanie za zastávkou Vodárenské múzeum

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jozef 20. marca 2018

Plynulý výjazd autobusov zo zastávky MHD "Vodárenské múzeum" pravidelne blokujú odstavené vozidlá parkujúce sčasti na chodníku oproti vjazdu do areálu Vodárenského múzea. Pravdepodobne prehliadli značku o parkovisku o cca 15m ďalej pre zákazníkov reštaurácie Riviéra. Je možné osadenie betónových zábran (ihlanov) ako to je medzi vstupom a parkoviskom a zabezpečiť tak 1,5 m priechod po chodníku do vchodu reštaurácie?

21. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom
Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava
22. marec 2018

Michal K.

treba volat MsP, musia mat podnet. sami od seba to nebudu riesit.
30. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Hliadky Exp. MsP BA IV pravidelne riešia priestupky proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky podľa § 22 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, ktorých sa vodiči dopúšťajú porušením ustanovenia § 23 a § 25 zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie dopravnej situácie za zastávkou Vodárenské múzeum, za účelom zamedzenia páchania priestupkov týkajúcich sa protiprávneho státia vozidiel. MsP nie je kompetentná konať vo veci týkajúcej sa žiadosti o zabezpečenie osadenia stĺpikov, ihlanov alebo iných pevných zábran proti parkovaniu, pretože o tomto musí rozhodnúť správca cesty. Odporúčame Vám zaslať podnet správcovi príslušnej cesty alebo pozemku, aby zabezpečil takéto zábrany. Správca musí predložiť žiadosť dopravnej komisii Magistrátu hl. m. SR Bratislavy a k tejto žiadosti musí priložiť aj dokumentáciu potrebnú k rozhodnutiu.

ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
30. apríl 2019

Michal K.

mechanicke zabrany tam mesto neda, kedze sa tam zo zakona parkovat nesmie. uz som to skusal viac krat na inych miestach. takze volajte pravidelne MsP, nic ine nezostava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania