Parkovanie na tráve pri ŠVPS SR

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Roman Salkovic 25. marca 2018

Dobry den, prosim o systemove vyriesenie nelegalneho parkovania na zeleni medzi Botanickou zahradou a internatom Druzba. Cez den nie je mozne, aby usekom presli dve auta vedla seba, casto neprejdu dokonca ani cyklisti a chodci.
Navrhujem, aby samosprava upozornila Statnu veterinarnu a potravinovu spravu SR, ktorej zamestnanci tu pravdepodobne parkuju, aby poziadala svojich zamestnancov o parkovanie v sulade s predpismi. Ak by to nepomohlo, navrhujem, aby boli na predmetnej zeleni vysadene kriky, ktore by zamedzili parkovaniu. Dakujem.

19. apríl 2023

PRAVO REZIDENTA

toto nie su zamestnanci ale Cepeckari ktorych magistrat zpoplatnuje a tak sa tu usadili a vyhovujem im to.
na Zeleynejh studnicky by toto nebolo ale Botanicka zahrada a okolie je pre Magistrat vyhovujuci docasny odklon cepeciek.. obec karlova ves to toleruje?..?!!!!
24. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,

v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu so žiadosťou o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu
24. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania