Výtlky - Mierová a Čučoriedková

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Dusan Macuha 22. marca 2018

Výtlky na cca 200m, neriešené problem niekoľko rokov a ako vidím problem asi bude v tom že je príliš ďaleko od Mestského úradu Vrakuna ktorému Čučoriedková oatri

23. marec 2018

cestár

Pán starosta Kuruc, kedy to zrekonštruujete?
23. marec 2018

Miriam

Kedze tato cesta nie je nikoho v zaujme - nikto sa tam nechysta postavit nejaky achitektonicky skvost alebo nik z radov vyvolenych si tam nechysta postavit vilu, tym padom nema kto zatlacit na to aby sa komunikacia konecne opravila. Miesto toho Panunsku minuly rok v lete v casti mhd zastvky ZST Petrzalka smerom ku mostu SNP opravovali az 2x !! Takze tam sa teraz novo postavili budovy a aj poistovna sa tam prestahovala.
25. marec 2018

cestár

Vážená pani/slečna Miriam, na Slovensku je to tak, kde platí, vyhraj volby, môžeš všetko! A na všetkých rozhodujúcich postoch musí byť "náš človek." Celý tento problém je stelesnením totálnej neodbornosti a arogancie vedenia mesta, ktoré vlastnou hlavou nevedia vytvoriť nič pozitívneho pre mesto Bratislavu a jej občanov "nezávislým" primátorom pánom Nesrovnalom s jeho skupinkou a jeho oddaným podporovateľom pánom starostom Kurucom. Cesta nie je nikoho? To nie je pravda. Čučoriedková ul. je miestna komunikácia III. triedy a je v správe MČ Vrakuňa. Keď si pozriete zoznam komunikácií a mapu gooogle tak Čučoriedkova začína od priestoru pri cintoríne, kde je povrch už niekoľko rokov v katasrofálnom stave. Pán primátor sa vychvaluje, kolko km ciest zrekonštruoval. Nuž, toto nie sú rekonštrukcie ale plytvanie finančných prostriedkov občanov. Co sa týka Panónskej, to je jasný dôkaz populizmu a nie odbornosti skupinky vedenej pánom primátorom. Trochu si Vás dovolím poopraviť, Panónska sa opravovala v úseku od mosta SNP v smere do Petržalky už 2x v pravo. pán starosta kuruc, čakám na odpoveď, kedy budete Čučoriedkovú cestu rekonštruovať. Ďakujem za zmyslu plnú a vyčerpávajúcu odpoveď.
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň , ďakujem za podnet. V priebehu roku 2018 sa bude rekonštruovať parkovisko pred cintorínom a taktiež aj komunikácia, ktorá vedie k cintorínu. Mrzí nás, že situácia sa dlhé roky neriešila ale veríme, že tento rok konečne nastane náprava. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
26. marec 2018

cestár

Pani Mgr. Henrieta Dvorská, hovoríte, že Vás mrzí, že sa situácia dlhé roky neriešila. Preto sa pýtam, koľko rokov je od posledných komunálnych volieb, prečo ste tento problém keď je tak akútny a komunikácia je jednou z najhorších povrchov vo Vašej MČ neriešili hneď po volbách a riešite to práve v roku ďalších komunálnych volieb? Čo je to veríme, že tento rok konečne nastane náprava. Čo pod týmto vyjadrením myslíte? Pýtam sa Vás, máte projektovú dokumentáciu na rekonštrukciu tejto časti komunikácie alebo tam len uvažujete zalepiť oči občanom novým povrchom.
26. marec 2018

Tomasko

Zase vy , Cestar ? Myslite , ze to je ako si doma utriet prach? Aj ked to opravia ,tak sa najde niekto , kto najde chybicku.
26. marec 2018

cestár

Tomasko, tu už nejde o chybičku, ale o bezpečnosť účastníkov cestnej premávky a o škody na majetku, či sa mýlim? Najhoršie na celej situácie je, že aktivity mnohých samospráv začínajú vždy pred volbami, kedy sa naslubuje aj nemožné len s následnou realizáciou je to problematické a mnohé po volbách idú do zabudnutia, čo u mnohých občanov vyvoláva apatiu, keď ani po opakovaných výzvach veci ostávajú v pôvodnom stave neriešené. Odpovede smerujúce do strane a bez predpokladanej časovej následnosti nie sú odpovede. Je smutné, že keď už občania vykonávajú za mnohé samosprávy kontrolnú činnosť v mnohých prípadochtieto jednotlivé samosprávy nereagujú alebo v mnohých prípadoch nie sú im známe ich kompetencie. Ako je možné, že pracovník samosprávy napíše, že sme komunikáciu zaradili do plánu na riešenie a ja mu napíšem, že nie je v ich správe, ani sa neospravedlní. Toto je úroveň samosprávy? Je možné na hlavné mesto SR, aby bolo také špinavé, samá burina, ešte v marci hnijúce lístie na komunikáciách, chodníkoch a verejných priestranstvách, verejné osvetlenie v dezolátnom stave po 20 ročnej údržbe odbornou firmou Siemens riadenou hlavným mestom. Tu sa neriešia drobné problémy údržby, ktoré denno denne sposobujú problémy občanom a nie vychvalovať sa pred kamerami, koľko km ciest bolo tak zvane zrekonštruovaných, ale treba sa pozrieť na ich kvalitu a sledovať životnosť a kopec ďalších vecí. Takže asi tak, Tomasko.
26. marec 2018

Tomasko

cestar: zeby
§ 16, zákon č. 8/2009 Z.z.:
(1) Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad.

Ale to berte iba oko alibizmus . :-)
26. november 2018

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
Cesta dostala komplet nový povrch vozovky.
Ďakujem za vyriešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania