Znečistené záhony na Kúpeľnej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
zita 23. marca 2018

Na Kupelnej ulici boli len nedavno zkultivovane zahony, boli vysadene mlade rastliny, z ktorych uz nezostalo nic, kedze zahony su dennodenne posliapavane bezohladnymi ludmi. Aj tesne pred fotenim tejto fotodokumentacie, boli rasiace tulipany posliapane mladou dievcinou...Zahony su plne spakov, skla a psich exkrementov, prosim o skutocne dokladne vycistenie. Je mi velmi luto, ze snaha Stareho mesta vysla takmer nazmar. Domnievam sa, ze este nie je stratena zachrana tulipanov, azda docasnym riesenim by bolo nainstalovanie dekoracneho nizkeho pletiva okolo tulipanov, aby si dotycni chodci uvedomili ich pritomnost a nesliapali po nich. Velmi by som bola povdacna, aby ste to mohli nainstalovat, co najskor. Co na to, pan starosta? Pozdava sa Vam ten napad?

23. marec 2018

Anonymný užívateľ

Znečistené ZÁHONY ? Ani na jednej fotke žiaden záhon nevidieť, iba štrkovisko. To takýmto otrasným spôsobom s vylepšuje životné prostredie v BA ? To má byť akože upravené prostredie ? HNUS ! Človek, čo tento otras vymyslel, nemá kúska citu k prírode, estetike, životnému prostrediu ...
26. marec 2018

Peter Oravec

Podobne na Židovskej:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/49759/strk-namiesto-travy
Toto s tým štrkom je nový vynález pána starostu Starého mesta, ktorý, sťa neschopný udržovať trávniky, zasypáva trávniky štrkom. A ani ten štrk neudržuje.
Voľby sa blížia...
04. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

na Palackého ulici je upravená zeleň rovnakým spôsobom a tam sa problém z jej udupaním nevyskytol, záhon bude obnovený s prvkami, ktoré by mali tento problém riešiť, zvýšime aj kontrolu jeho čistenia.

Vladimír Skokňa
referát verejného poriadku
oddelenie životného prostredia, správnych konaní a verejného poriadku
Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
tel.: +421 2 59 246 265
mobil: +421 903 429 090
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
24. jún 2018

zita

Prosim odstranit psie exkrementy po arogantnych psickaroch. Existuje kontrola psickarov v St. Meste? Kolko pokut bolo vystavenych? Kolko psickarov bolo prichytenych kontrolou? Ako chce St mesto riesit ulice plne psich vykalov? Hanba arogantnym psickarom, ze si neplnia povinnosti, ktore si maju plnit. Radsej budu cumiet do mobilov...nemam slov...
26. jún 2018

Odkaz pre starostu

Vaša aktualizácia podnetu bola preposlaná samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
26. október 2018

Martin Uváček

Aj dnes tam boli čerstvé hovienka.
18. október 2020

Iva

Prosím o zvýšenú starostlivosť o poriadok na Kúpelnej ulici v celej dĺžke , nielen za križovatkou s Medenou, kde sú kvetinivé záhony, ale aj na časti , ktorá je bližšie k Vajanského nábrežiu, ktorá je trasou psíčkarov na venčenie do parku na nábreží. V súčasnosti začína rekonštrukcia Paláca Kotva a kúpeľov Grossling,tieto budovy tvoria blok na ľavej strane Kúpelnej ulice, ktoré by mali skončiť niekedy v roku 2021-2.Nakoľko táto časť mesta je vstupnou trasou do centra Starého Mesta na Hviezdoslavovo námestie kam prúdia turisti a súčasne trasou psíčkarov, ktorých maznáčikovia ocikávajú a okakávajú tuto časť ulice, myslím, že sa nedá nič iné robiť , iba viackrát v týždni túto trasu poriadne vyčistiť.
10. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania