Bar Bosorka - Legionárska ulica

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Mechanis Mecho 19. júla 2013

Urcite viacery vodici vratane vodicov MHD a primestkej dopravy postrehly pravidelne nezodpovedne zastavovanie aut pri Bare Bosorka na Legionarskej ul. Tyto vodici si zapnu vystrazne smerovky a parkuju........ Potom ich musia vsetci obchadzat a zdrzuju premavku a vytvaraju kolizne situacie........ Nebolo by mozne tam dat znacku zakaz zastavenia ??? Ulahcilo by sa tym aj cestujucim v autobusoch..........

22. júl 2013

nepso

presne tak , no najlepšie je vyhodiť výstražné svetlá , ísť si sadnúť na kávičku a presedieť tam hodku a pol alebo aj viac a ešte sa smiať na autách , ktoré ich musia obchádzať...a byť pritom v "pohode"...
04. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Na základe požiadavky sme preverili dopravnú situáciu na Legionárskej v priestore pri križovatke s Jiskrovou, kde pri bare parkujú vozidlá v jazdnom pruhu. Po konzultácii s Krajským dopravným inšpektorátom Policajného zboru sme spracovali situáciu dopravného značenia, kde sme navrhli umiestnenie dopravnej značky B 34 – zákaz zastavenia aj s určením úseku platnosti, ako aj umiestnenie vodorovného dopravného značenia V 12b – žltá čiara. Situácia bola úspešne prerokovaná v operatívnej dopravnej komisii dňa 3.9.2013 a následne postúpená na na zabezpečenie realizácie navrhovaného dopravného značenia.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
10. november 2013

Matej Šebej

Osadenie značky realizované - stav k 10.11.2013.
23. máj 2015

Matej

Ano, je pravda, že tam zastavujú a stoja autá. Zastavujú tam najmä vychodniari, ktorý tam bývajú v podnájme. dajú blikačky a sťahujú svoje kufre.
Nepso : ako vieš, že tí, ktorí tam stoja na blikačkách tam stoja preto, aby išli na kávu ? a ako vieš že tam stoja hodinu a pol ? Neodpodstatnene takto poškodzovať meno je právne napadnutelné,
Ďalej by som chcel podotknúť že asi 30 metrov pred značkou má zástavku SAD kde taktiež stoja autobusy a nevytvárajú sa tam žiadne kolízne situácie lebo to nijako nezasahuje do križovatky a o 20 metrov ďalej je zástavka MHD kde taktiež treba odbočiť do ľavého pruhu ak chcete následne odbočiť v pravo a nechcete čakať kým odíde MHD, ak teda pre vás kolízna situácia znamená vyhodiť blinker do ľava a zaradiť sa do ľavého pruhu, tak potom neviem, kto vám dal vodičský preukaz. V celom meste stoja takto auta ba blikačkách lebo musia zásobovať podniky.

Chcem požiadať aby tam bola doplnená doplnková dopravná značka "okrem zásobovania" v rámci otváracích hodín baru tzn. v čase od 7:30 - 20:00 pretože zásobovať treba a je jednoduché niečo zakázať a neposkytnúť alternatívne riešenie.
Ešte by som chcel dodať, že to neznamená, že zásobovacie vozidlo tam bude stáť celý čas od 7:30 do 20:00. Celý proces zásobovania trvá max. 10 minút, ale každý dodávateľ chodí v inom čase, max. do 20tej hodiny večer.

Názorný príklad toho, ako je to vyriešené v centre mesta (Obrázok)

23. máj 2015

Matej

nepso: ako vieš, že ľudia čo tam stoja na blikačkách chodia na kávu a stoja tam hodinu a pol ? ja sa v tom podniku zdržiavam často a stoja tam ľudia, vychodniari, ktorí sa vybaľujú lebo tam bývajú v podnájme a nestojá tam len ľuda z Legionárskej 9 ale aj 7 a 5 čo ty asi nevieš, a ako vieš, že sa tí ľudia smejú ?

Pravdepodobne tvoja inteligencia nie je na vysokej úrovni, a mám pocit, že na človeka, ktorý sa bojí napísať svoje meno, vieš nejak viac ako tí, čo vedia ako to tam chodí :)
23. máj 2015

Matej

Ako som písal v diskusii Nespovi, neparkuje sa tam kvôli podniku Bosorka, ale zastavujú tam ľudia, ktorý tam bývajú a dochádzajú z domova na východe.

Chcem požiadať aby tam bola doplnená doplnková tabuľa tak ako je na obrázku, okrem zásobovania, v tomto prípade v rámci otváracích hodín podniku od 7:30 - 20:00
z dôvodu lebo každý podnik treba zásobovať a žiaľ nemám vrtuľník.
Proces zásobovania trvá max. 10 minút. takže to neznamená že zásobovacie vozidlo tam bude stáť od 7:30 - 20:00 ale každý dodávateľ chodí v inom čase.
Funguje to tak v celom meste, a nechápem, prečo ste to v tomto prípade ignorovali.
Obrázok som už pridal, ale pridávam ho ešte raz. Pre istotu :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania