Parkovanie na chodníku pri zastávke Borská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Michal K. 26. marca 2018

Na chodniku pri zastavke Borska neustale parkuju auta a uplne blokuju chodnik. Situacia je najhorsia rano a popoludni, ked tam stoja auta rodicov ziakov ZS Karloveska.
Prosim o systemove riesenie v podobe osadenia zabradlia alebo stlpikov, ktore by parkovaniu na chodniku zamedzili.

27. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

uff to drzim palce... lebo tieto argumenty na miestnom urade posuvaju na magistrat... a ten nemusi taketo riesit!....na druhej strane na cirkevnej skole parkovisko blokuju cezpolni spz...a tak su podobne situacie ked mamicky parkuju na hlavnej ulici pri rannej spicke...etc..etc.
27. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava.
27. marec 2018

martina

Treba volať mestskú políciu. To je najrýchlejšie riesenie.
27. marec 2018

Michal K.

velmi neefektivne. to by tam musel niekto stat denne cele hodiny rano o poobede a volat. jednemu daju pokutu a o par minut je tam dalsi. cize tu treba ine riesenie.
27. marec 2018

Jaja

Presne tak. A ked daju autu papucu, kocik/invalid.vozik tadial aj tak neprejde!!!
28. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

uplne by sa hodilo konecne ako vo vyspelých krajinach kde sa aj my zaradujeme,
dat dam dobrovolnika.. aktory bude koordinovat pristavajuce parkujuce auta s detmi...lenze to sa stane az ked TRAGEDIA nastartuje urady?..
28. marec 2018

Michal K.

uplne by stacilo, ako vo vyspelych krajinach, kam zjavne este nepatrime, urobit normalny zakon a kontolovat jeho dodrziavanie. efektivne a lacno, staci sa pozriet par km na zapad. a nenutit obcanov robit zadarmo cinnosti, na ktore platia dane.
28. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

cize tento podnet je o navrhu na zakon.. alebo podnet na dodrziavanie zakona?...to potom nebude z toho nic.. treba staznost na ....ale urobit NATLAKOVU akciu ako na dedinach na vyhodze...blokovat prechod.. ale podobne veci...ale podnetom nic nevyriesime...to bude iba plane konstatovanie kompetentných...uz mam skusenost... vsade som pisal. volal.. zucastnil som sa stretnuti aj so starostkou.. etc..etc.. NIC
28. marec 2018

Michal K.

nie, tentpo podnet je o osadeni mechanickych zabran, zmena zakona a systemu prace MsP nehrozi. natlakovou akciou skodite nevinnym, ktori tam neparkuju. a vinnici a zodpvedni sa smeju z auta.
28. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

mechanicke zabrany verzus v dnesnej dobe dovoz skolakou do skoly autom?.. to neprejde...
28. marec 2018

Michal K.

uvidime, pockajme si na reakciu kompetentnych
28. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská polícia vykonáva pravidelné hliadky, nemôže však zabrániť každému arogantnému správaniu vodičov. V každom prípade, pokiaľ ste svedkom situácie, že vozidlá neparkujú v zmysle predpisov a prekážajú premávke, je potrebné ohlásiť to Mestskej polície na skrátené číslo 159, ktorí pošlú najbližšiu voľnú hliadku na preverenie.


S pozdravom Mestská polícia. Hlavné mesto SR Bratislava.
28. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

na rade je zadavatel podnetu... ci mu to postacuje...
28. marec 2018

Michal K.

ako som povedal, to by tam musel stat niekto nonstop. 99,9% okoloiducich si zasomre, ale MsP nezavolaju. takze preto ziadam systemove riesenie.
28. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, hlavné mesto Bratislava osádzanie stĺpikov nepreferuje tam, kde to nie je bezpodmienečne nevyhnutné a v predmetnom mieste státie na chodníku je porušovanie dopravných predpisov v riešení polície.

S pozdravom Oddelenie dopravy. Hlavné mesto SR Bratislava.
28. marec 2018

Michal K.

takze sa na to vykasleme a zostane to tak, ako bolo. ako tisicky inych problemovych miest. potom nech sa zmeni zakon a system prace MsP. ale to tiez nikto nechce.
29. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

ako som povedal.. podnet ako uz vela podobných ...bude ako vyrieseny... ale pre bezpecnost robia z ludi bonzakov miesto toho aby bolo vyriesene neparkovania na chodníkoch alebo koordinovanie cestnej premávky!
03. apríl 2018

Michal K.

dakujem za skutocne "konstruktivne" vyriesenie podnetu hodne magistratu hlavneho mesta bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania