Spomalenie premávky na ulici Za kasárňou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Lucia 26. marca 2018

Dobrý deň, ako obyvateľ domu na ul. Za kasárňou navrhujem osadenie spomaľovačov na celom úseku cestnej komunikácie tejto ulice, nakoľko táto dlhá rovná cesta zvádza vodičov MV k neprimeranej rýchlosti. Najmä v neskorších hodinách sa cesta mení na letiskovú runway, nehovoriac o tom, že priechod pre chodcov je iba na koncových častiach ulice /Vajnorská, Hálkova/, čiže chodci bežne prechádzajú na druhú stranu cesty v ktoromkoľvek úseku tejto ulice. Taktiež tieto "lietajúce" MV počas nočného kľudu považujem za rušivé.

27. marec 2018

Tomasko

Cece. A na Vajnorskej sa nejazdi rychlo? Spomalovace vam budu zase v noci buchat. Toto nie je riesenie. A prechod? Mozno este jeden pri sklole. Prechadzat cez cestu nie je zakazane. Len by mohli kontrolovat vzdialenost parkovania od prechodu ako pri Slimaku (tam parkuju takmer na prechode) ako aj Pri Vajnorskej. To je skor nebezpecne.
27. marec 2018

Lucia

Čo sem pletiete Vajnorsku??? Spomaľovače nemajú prečo búchať. Nikto netvrdíl že prechádzať cez cestu je zakázané! vôbec nič ste nepochopili z môjho príspevku, Tomasko...
02. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie investícií a verejného obstarávania.

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania