Bergamon

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Milan 21. júla 2013

Rád by som sa informoval o pokračovaní plánovanej výstavby na uliciach Mlynské nivy -Hraničná Bergamon.Do teraz sa všetky budovy zbúrali no kamionova doprava pokračuje ďalej.Medzičasom bol dokončený obytný dom Mulino pri ktorom bola vybudovaná cesta s podzemnim parkovaním.
Hned vedla však ostala cesta zničená s parkoviskom na ktorom sa sem tam najde aj nejaký ten vrak parkujuci na mieste už niekolko rokov.Rád by som preto vedel kedy konečne začne výstavba komplexu Bergamon.

23. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vašej žiadosti o informáciu o pokračovaní výstavby komplexu Bergamon na uliciach Mlynské NIvy - Hraničná uvádzame:
Mestská časť Bratislava - Ružinov nevie kedy začne výstavba komplexu BERGAMON. Toho času je na predmetnú stavbu vydané rozhodnutie o umiestnení stavby, ktoré bolo preskúmané na základe odvolania a potvrdené odvolacím orgánom - Obvodným úradom Bratislava. Stavebník môže podať žiadosť o stavebné povolenie v lehote dvoch rokov počas platnosti územného rozhodnutia. Žiadosť o stavebné povolenie si stavebník zatiaľ nepodal.



Tatiana Baáriová, kancelária starostu
23. júl 2013

Lubo

skor by ma zaujimalo, kde budu vsetci obyvatelia parkovat.
25. júl 2013

daniel

Bergamon bude mať vybudované parkovanie vyhradené pre vlastníkov bytov komplexu Bergamon.čítal som že v komplexe Bergamon nebudú môcť parkovať ludia ktorý nemajú byt v Bergamone a takisto ludia ktorý majú byt v bergamone nebudu musieť parkovať mimo areálu nakolko ku každemu bytu bude pridelene parkovacie miesto.
25. júl 2013

Lubo

noo, to pozname. To sa vzdy takto zdovodnuje. Potom budu v jednej domacnosti dve auta, a parkovacie miesto len jedno. K tomu nejake navstevy, niektory z bytov prenajaty (a kazdy podnajomnik vlastne auto na cesty na vychod) - a hned bude Hranicna plna tak, ze sa nebude dat prejst.

Kolko je v celom komplexe bytov, a kolko je dokopy parkovacich miest v ramci arealu Bergamon?
30. december 2013

Andrej Marský

Re: Lubo - keďže developeri majú len jemne upravené socialistické normy na parkovanie, tak bytov bude veľmi veľa a parkovacích miest málo, pri tom v Bratislave štandartne pripadajú 2-3 autá na bytovú jednotku, len nikomu sa nechce kvôli tomu hlboko kopať a blbí zákazníci to aj tak kúpia..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania