Neupravený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Dokedy?

06. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Vyzveme vlastníka budovy, aby toto znečistenie odstránil.

mestská časť BA-Petržalka
11. máj 2018

Peter

Stale to tam je, tak ako bol vyzvaný majiteľ?
23. jún 2018

Peter

konečne po niekoľkých rokoch odstránené a chodník čistý
12. jún 2019

M S

Budatínska-chodník-znečistený

rastuca trava a dreviny poskodzuju chodnik. popri muriku su kopy sucheho listia. v stave sa nachadzaju chodniku okolo celeho arealu byvalej materskej skoly.
12. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. jún 2019

MZWQ

Je podla mna evidentne, ze manazment upratovania, cistenia absolutne v Petrzalke zlyhava. neexistuje system kontroly, kde podnik mistnych sluzieb ktory kosenia a upratovanie ma riadit vie co robi. a ma pod kontrolou cistotu mestskej casti, tolko podnetov, ktore tu vidim svedcia len o tom, ze sa robi nejakym hura systemom, ziadna kontrola ziadne riadenia firiem, ktore beru peniaze za upratovanie a kosenie, hrabanie listia odstranovanie naletovych drevin, ktore nicia chodniky. toto nech si p. starosta zoberie k srdcu a zacne to riesit, nakolko petrzalka je sice este zelena / ale nevkusne a s neporiadkom. a nemyslim si ze to je otazka primarne penazi. je to otazka riadenia a doslednej kontroly firiem, ktore maju svoju pracu odviest kvalitne.
19. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Podľa § 3 ods. 1, Všeobecne záväzného nariadenia 2/2014 je za čistotu a poriadok na verejných priestranstvách a nehnuteľnostiach zodpovedný ich vlastník, nájomca, užívateľ alebo správca bez ohľadu na to, akým spôsobom k znečisteniu došlo a tento je povinný bezodkladne znečistenie alebo neporiadok odstrániť. Vlastník, nájomca, užívateľ alebo správca je povinný udržiavať svoju nehnuteľnosť a jej okolie tak, aby svojim stavom (napr. plochy znečistené odpadom anorganického
a organického pôvodu, nevyhovujúci technický stav) nenarúšala vzhľad a prostredie mestskej časti
a neohrozovala zdravie a bezpečnosť občanov. V zmysle uvedeného upozorníme vedenie Strednej zdravotníckej školy so sídlom Strečnianska 20 na plnenie povinností vyplývajúcich z vyššie citovaných ustanovení VZN 2/2014 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti Bratislava-Petržalka.


Kto? Stredná zdravotnícka škola Strečnianska 20

MÚ BA - Petržalka
19. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. jún 2019

MZWQ

@ administrator.
nie som si isty ci ste spravne zaradilimoj podnet k tomuto podnetu z 12.juna 2019. MOj podnet sa tyka okolia nevyuzivanej MS hned vedla zakladne skoly Budatinska. podla mapy,kde stredna zdravotna skola je to iny objekt.
19. jún 2020

Peter

Tento chodník je už vyčistený, čo nebývalo v minulosti veľmi často.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania