Stavba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Ivett 04. apríla 2018

Stavba na Hrušovskej ulici, ktora vôbec nie je označená,nachádzajúca sa pri c.p.20 a ktorá už rok znepríjemňuje život obyvateľom v okolí,tym,že nedodržiava zákonom stanovené podmienky. Neustále znečistena komunikácia, parkujúcej autá robotníkov po okolí, ktoré tak zabraňujú bezpečnému výjazdu áut na hlavnú cestu, ničia autami okolitú zeleň, o ktorú sa my staráme a v neposlednom rade nedostatočné zabezpečenie stavby oplotenim. Na foto vidno oplotenie z ostatného vikendu. Vidno, že nespĺňa bezpečné oplotenie stavby, ako zákon ukladá, skôr ohrozuje okoloidúcich. Už viackrát sme sa obrátili s týmto na Váš úrad, ale k náprave neprišlo. Paradoxne ešte že máme občianske združenie do ktorého prispievame a staráme sa o okolie , aby bolo nielen čisté, pekné a aj bezpečné .

04. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Kontaktovali sme stavebníka s tým ,že prísľubil zjednanie nápravy. Momentálne ne mieste prebiehajú terénne úpravy a oplotenie opraví. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
06. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, plot bol opravený stavebníkom. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
26. apríl 2018

fero

by ma skor zaujimalo ako je mozne ze tam vyrasta bytovka. ale ved stavebny urad vrakuna povoli vsetko
03. júl 2018

Ivett

Na mieste stavby bola bezohľadne vyrúbaná z večera do rána všetka zeleň vrátane zdravých dospelých stromov, ktoré medzi iným zadržiavali hluk z diaľničného obchvatu. Kde je náhrada za zničené stromy? tento stavebník nemusí dodržiavať žiadne zákony a nariadenia, stačí, že dodal betón:(. Takto sa kompetentní úradníci stavajú k ochrane prírody a životného prostredia.
Ešte dodávam, že stavba nebola nikdy označená výveskou a na MU Vrakuna tvrdili, že je to stavba rodinného dvojdomu. !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania