Priebeh rekonštrukcie ihriska v Dúbravke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Martin 04. apríla 2018

Pekný deň, prosíme stavebný úrad v Dúbravke, aby dohliadol nad rekonštrukciou zóny pred tanečnou školou na ulici Karola Ádlera ako z pohľadu priebehu rekonštrukcie, tak aj jej výsledku. Pracovník (s označením firmy Littlefinger s.r.o. ) vysypal prebytočný asfalt na zeleň. Veríme, že asfalt na trávnikoch a pod stromami nie je cieľom rekonštrukcie, firma neporiadok po sebe uprace, poškodené trávniky dá do poriadku. Súčasne prosíme, aby budovaná dráha pre deti v tvare osmičky bola označená minimálne šípkami naznačujúcimi smer, v ktorom sa majú deti bicyklovať, aby nevznikali zranenia ako je tomu teraz. Súčasny stav často vyvoláva vyroké riziko kolízie a zrážky detí, ktoré sa vozia rôznymi smermi a veríme, že nápad s osmičkou z pohľadu bezpečnosti detí je domyslený.

04. apríl 2018

Lucia

Suhlasim s Vami, ze asfalt nepatri pod stromy, to je pruser.
Pan Martin mna vsak zarazila ina vec. Naco ste s dietatom vonku a nedavate na ne pozor. Naco potrebujete smer jazdy?! Keby ste boli aspon taky slusny a podakovali uradu za zhodenie starej
zdevastovanej stavby a vytvorenia niecoho noveho. Ste strasne nevdacny clovek.
05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet a záujem o dianie v Dúbravke. Na úvod treba povedať, že práce na revitalizácii spomenutého priestoru ešte nie sú ukončené. Dodávateľ bol o Vašom podnete informovaný a po ukončení prác budú nedostatky odstránené.
Vznikajúca asfaltová osmička nemá štatút riadeného dopravného ihriska a za dohľad nad deťmi, pohybujúcimi sa po nej, sú zodpovední rodičia. Pre elimináciu rizika a zvýšenie bezpečnosti sme ale Vašu prosbu o zakreslenie smeru jazdy zobrali do úvahy a pracujeme na jej realizácii.
S pozdravom


Ing. Smiešková Mária
odd. územného rozvoja a životného prostredia
05. apríl 2018

Tomasko

Sl. Lucia. Aky pozor ma davat rodic na dieta. Ma za nim behat a vsetko mu davat do ruky. Deti su v podstate svojpravne. Oni sa naucia zo svojich chyb. Pan M. iba upozornil na problem (zjeho pohladu) a poziadal o riesenie ineho problemu. Myslim si , ze je lepsie riesit pocas vystavby ako po vystavbe (vacsinou uz na to nie su prostriedky). Nikoho nenapadol ani neurazal.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania