Poškodená hojdačka na Nám. sv. Františka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

Dobry den, na ihrisku pri MiU Karlova Ves je od pondelka poskodena hojdacka. Vopred dakujem za opravu.

05. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

permanentne ta ihriskova cast námestia pred nosom miestneho uradu kolabuje s kvalitou a kondíciou.. zodpovedni co denne chodia do prace to nevidia lebo tam su asi uz pridlho a nemaju POTENCIAL/MOTIVACIU!
05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Sedak bude v ramci reklamacie vymeneny. Dakujeme za upozornenie

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
05. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

opakuju sa ako vidite vo viacerých podnetov poskodenia ihriska, co by malo byt vizitkou miestneho uradu!, urobit napravu aj po tolkych poskodeniach a podnetov asi nie je zámerom kompetentných!
05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Hojdacka je opravena.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
05. apríl 2018

Zoja

vazeny pan/pani “u nas taka obycaj”. myslim ze nie je uplne v kompetencii MC, aby kazdy den kontrolovala vsetky inhriska/chodniky/kose atd ci sa nahodou niekde nieco nestalo, alebo ci niekde vandali daco znicili. Myslim, ze je vyborne ze po nahlaseni podnetu su schopni bezodkladne miesto miesto opravit. A my obyvatelia by sme nemali vahat a kazdu takuto vec ohlasit.
05. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

uzasne .. mam pocit ze mate pozitivne vnimanie nekvalitnej prace ci uz dodavatela ihrisk alebo , vyriesenych pripadov pre miestny urad", mal som hojdacku ako maly chlapec. vydrzala roky rokuce.. je to pristupe deti ze znicia ihrisko alebo o kvalite prace dodavatela alebo poziadavky zadavatela - co najvyhodnejsie dodanie materialu vybrat na ukor kvality?..neviem to musia posudit ini.. ale ja mam tu skusenost, konkretne toto ihrisko pred OCAMI uradu je neustale pokazene a to je dost nebezpecne...vid podnety ....ano maju sa kontrovat veci tak ako su uz skusenostou zadefinovane /odpostatnenie kontroly ci tyzdenne alebo denne kedze sa ide okolo toho ihriska.. ked uz na to ihrisko bolo kopec podnetov nieco nie je v poraidku v tomto kralovstve danskom...este ja som ten co robi problem no to su mi veci!
05. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

ako vidim vo vasich podnetoch sa iba zaoberate ihriskami takze vasa skusenost je ze su dobre kontrolovane, spravovane, kvalitne?...!, ked ano tak...nemame si co ...!
06. apríl 2018

Tomasko

cece, zase Vy? Opat s Vami nesuhlasim. Davam za pravdu p. Zoji. Na uradoch nemozu kazdemu behat za "gatami". Aj ked to ma pod nosom a pozrie z okna tak vidi, ze hojdacka stoji a je na mieste. Ze je tam chybajuca skrutka. Nesrandujte. Toto bolo ukazkovo riesene. Nahlasene a naslerdne opravene. A aj informovali. To, ze vy ste sa hojdali na dlhotrvajucej hojdacke je ine. Ale aj tie sa kazili. Pravdepodobne ste sa narodili v minulom tisicroci. Za ten cas sa menila pravdepodobne aj norma. To co mohlo byt vtedy ihrisko, dnes nesplna standardy. Teraz vsetko musi byt makke, so zaoblenou hranou a neviem co este vsetko. Kazdy je schopny vas zazalovat za cokolvek. My sme lozili po stromoch, hrali sa na cestach, skolskych dvoroch. Lozili po rozostavanych stavbach (dakujem , ze vtedy nebol net, lebo by to okamzite bolo tu nahlasene). A ked som sa niekde udrel, tak za mnou neutekal tatko a mamicka s "pofukanim boba". Jednoducho ma sprdli , ze som tam nemal liezt.
06. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

kedze je vsetko v poriadku.. myslim od zadavatelky.. ako aj na iných ihriskách.. tak bude super zaciatok sezony pre deti.. pre istotu by som si dal namahu si pozriet vsetky ihriska pred sezonou.. predca aj s autom sa chodi pravidelne na kontrolu..

vie samosprava povedat ake su intervaly kontrol.. resp. ine manualy na preverovanie bezpecnosti..
a ja pre istotu si pozreim to konkretne ihrisko ci tam nie je volna skrutka...ked som si dal zaulohu vyvratit vase argumenty!
nehadam sa ale vyvraciam zabehane ....v neprospech veci
02. jún 2021

Lucia Bobotová

Stale poskodene..
03. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Sedak vymenime.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
03. jún 2021

U NAS TAKA OBYCAJ

pani trubinyiova.. vy nechodite do prace prednym vchodom.. ? po 16,00 vam padla a nic vas nezaujima v okoli obecného uradu? ani po ceste pri ihriskách? ani nepokosena trava?
20. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V aktuálnom čase bola hojdačka opravená, sedák vymenený.
Podnet bol vyriešený.

Halina Trubínyiová, odd. ŽP, MÚ MČ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania