Ulica posiata odpadkami - Žabotova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Peter Kudlička 09. apríla 2018

Ulica, ktorou mnoho návštevníkov Bratislavy vstupuje do mesta (hotely a hostely v okolí) vyzerá už roky ako z krajiny tretieho sveta. Niektoré konkrétne kusy odpadu sú tam už viac ako 2 roky! Ulicu špatí aj ošarpaná a plášťa zbavená transformátorová stanicu, divoké parkovanie pri nej, v tuneli a na chodníku vedúcemu k schodom na hlavnú stanicu, holorub v areáli pod električkovým obratiskom, nebezpečné poškodené stromy v areáli strediska, či nakláňajúci sa múr oplotenia.

Turisti, aj cestujúci Bratislavčania tak radšej aj so svojou batožinou idú po vozovke, vďaka čomu vznikajú často nebezpečné situácie. Pritom by na začiatok stačilo, aby sa ulica vyčistila od nánosu odpadkov. Situácia je už naozaj neúnosná, viď priložené fotky.

11. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali ŽSR, ktoré samospráva označila za zodpovedný subjekt pri riešení podnetu.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
18. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Pozemok parc. č. 21703/2 a 21703/3, na ktoré je poukazované v podnete č. 50331 portálu Odkaz pre starostu sú vedené v správe a účtovnej evidencii ŽSR, Oblastného riaditeľstva Trnava, ale chodník a mestská komunikácia sú majetkom mesta. Preto nie je dôvod, aby sa ŽSR starali o údržbu chodníka a cesty.
S pozdravom

Elena Wolzbergerová
ŽSR OR Trnava
23. apríl 2018

Peter Kudlička

Trávnik bol medzitým pokosený (super, minulý rok sa to podarilo len na jeseň), no odpadky ostali na mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania