Diera namiesto chodníka cez železničné priecestie

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Daniel 09. apríla 2018

Na železničnom priecestí cez vlečku pri Metrostave chýba chodník, chodci musia preskakovať dieru alebo ju obchádzať po ceste.

16. apríl 2018

Peter

Toto miesto, kde sa nepoužívané koľajnice križujú s chodníkmi aj cestou je veľmi nepríjemná pre cyklistov,. Človek je na cestnom bicykli stále v strese, či dostane po náraze defekt alebo osmičku. Dalo by sa s tým prosim niečo robiť? Napr. preliať tie koľajnice asfaltom, aby ten chodnik, resp. cesta bola bez prekážok? Ďakujem. Peter
17. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.
Ďakujeme a pekný deň.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že v tomto prípade nie je v kompetencii hlavného mesta oprava vozovky - ide o tzv. ochranné pásmo. Je preto potrebné sa obrátiť na majiteľa vlečky.

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Magistrát hlavného mesta určil zodpovednosť na iný subjekt, pri identifikovaní subjektu však uviedol "N/A", takže žiaľ nedisponujeme informáciou akému subjektu máme podnet posunúť.

Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
22. február 2020

Martin Uváček

Neriešené.
08. marec 2020

Michal

vidíte tam ten prechod? ja veru moc nie, zanedbané, treba vyznačiť čiary znova
10. marec 2020

Odkaz pre starostu

Michal,

asi radšej vytvorte nový podnet k tomuto neviditelnemu priechodu. Tento podnet sa týka žiadosti o dobudovanie chodníka, tak aby sa to tu nemiešalo, vytvorte nový podnet.

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
23. marec 2020

Michal

Stanislav, paradoxne nebolo potrebné nový podnet! je to trošku vtipné :) keďže tu nikto oficiálny podnet nedal, a spravilo sa a 30metrov vedľa jeden prechod, 50metrov ďalší prechod nahlásený niekoľko týždňov a tie ostali neviditeľné 🤔 hlava neberie 🤯 takže osobne som rád za toto čo spravili, ale mrzí ma, že sa to nerieši koncepčne. snáď teraz keď je karanténa a vonku menrjy ľudí, tak sa rýchlejšie porobia, takéto rýchle práce, keďže premávka je omnoho menšia. treba to naháňať zjavne ďakujem Vám 👍

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.