Vstupná brána na detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Robert 09. apríla 2018

Dobry den,

Neviem koho bol toto napad, ale vstupna branka na toto detske ihrisko je absolutne nevhodne umiestnena. V tesnej blizkosti sa nachadza pohostinstvo Daniels, ktore ma sedenie vonku.
Cize deti a rodicia, ktori chcu ist na detske ihrisko musia najprv absolvovat prechod cigaretovym oblakom stamgastov Danielsu. Rozum mi zastava ako mohol toto niekto odobrit.
Dalsia vec, ak uz ste teda absolvovali ten nikotinovy sok, s kocikom sa dalej musite brodit pieskom a strkom, aby ste sa dostali na travnatu plochu.

Vedeli by ste zabezpecit vybudovanie inej vstupne branky ? Napr. od cesty kpt. Rasu je vela priestoru.

Vopred dakujum za kladne vyriesenie.

10. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Zvážime možnosť otvorenia plota aj na druhej strane. Existujúci prístupový chodník vybudovala prevádzka Daniels, a aj keď sa vám to nepáči sme za to vďační, ušetrilo nám to peniaze na iné veci.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
11. apríl 2018

Robert

Dobry den pan Bagar, vdaka za promptnu odpoved.

Ak by ste boli taky ustretovy a navrhli to kompetentym osobam, lebo je to naozaj neakceptovatelne aby boli deti nutene absolvovat prechody nikotinovym oblakom ked sa chcu dostat na ihrisko. Obzvlast v dnesnej dobe.

A co ta tyka toho chodnika, Daniels si zveladuje okolie kvoli zakaznikom, z ktorych nasledne profituje. To nema s nejakou zasluznou cinnostou pre verejnost nic spolocne. A neviem ci by ste boli taky vdacny, keby si pan Zrunek(spolumajitel Daniels pubu a zamestnanec na mestskom urade v jednej osobe) zriadil terasu podniku pod Vasim oknom. Mozte sa spytat obyvatelov okolia ci su vdacni. Ale to je uz na inu temu.
10. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Novú bránku v oplotení na opačnej strane ihriska sme už objednali. Dočasne tam bude chýbať ale kúsok chodníka, bude sa musieť chodiť cez trávu. Chodníček dorobíme niekedy neskôr, z tohtoročného rozpočtu to už nevyšlo.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
31. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Nová vstupná bránke je už osadená. Chodníček dorobíme zrejme ešte tohto roku po schválení navýšenia rozpočtu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
07. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa prísľubu pána prednostu, je už nový vstup na detské ihrisko, vďaka vybudovanému prístupovému chodníku, plne komfortný. Do priestoru ihriska sa zároveň pridali dve parkové lavice pre príjemné posedenie v tieni stromov. Nech dobre slúžia.

S pozdravom


Ing. Smiešková Mária
odd. územného rozvoja a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania