Nebezpečné ihrisko na Kamzíku

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený

Na Kamziku sa rozsirovalo ihrisko o prvky udajne pre male deti. Ihrisko je uplne odflaknute a nebezpecne! V okoli su kusy betonu, kamene, ostre obrubniky a jamy a ihrisko sa cele prepadlo, je krive. Uplne nevhodne pre male deti. Aj rodicia tam zakopavaju a vytkynaju si clenky. O estetike tohto ihriska v lesnom prostredi radsej pomlcim.

11. apríl 2018

Common Ennemy

Neskutočne sfušovaná práca...
11. apríl 2018

Michal Oravec

Dobry a dolezity podnet. Strasne nekvalitne toto ihrisko.
11. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ihrisko sme už u dodávateľa reklamovali. Bolo nám dodávateľom sľúbené, že v priebehu mesiaca apríl bude ihrisko opravené a uvedené do prevádzky. Okolie ihriska a blízky terén bude po oprave upravený. Plánovaný termín uvedenia ihriska ( aj s upraveným okolím) do prevádzky je koniec apríla.



Mestské lesy v Bratislave
11. apríl 2018

Ivka Baranovičová

Vytvorenie tohto ihriska bola uzasna a prospesna myslienka v tomto prostredi aj pre malicke deti, ktore este nedokazu turistikovat, ale dotiahnut tuto myslienku do zdarneho konca by bolo pre nasich najmensich naozaj nevyhnutne.
18. apríl 2018

Kubo Steinhauser

Myslím si ze detské ihrisko tohoto typu do lesa vôbec nepatrí. Ak už tak prírodný typ s drevom drevenými prvkami a nie gumená podlaha a hračky z predmestia... Načo potom chodíte s deťmi do lesa? Už ako 3r som behal po lese a držal v rukách konáre, a spomínam na to rad.
25. apríl 2020

Martin Uváček

Ihrisko z podnetu je už v lepšom stave - dopadová plocha bola vyrovnaná a okraje dosypané jemným štrkom. Myslím že by to mohlo byť vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania