Opustená Škoda Felicia na ul. Dlhé diely I.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

Dlhodobo odstavene vozidlo bez platnej EK.

13. apríl 2018

Anonymný užívateľ

A ešte parkuje na nespevnenej ploche! Kde je mestská polícia?
15. apríl 2018

Michal K.

Vozi sa v aute okolo, nema kto nahlasit podnet.
16. apríl 2018

Pavol

Auto presunuté o 100m vyššie. si asi myslel že ho tam neuvidim :D
26. apríl 2018

Pavol

auto tam uz nie je.
19. máj 2018

Anonymný užívateľ

Ešte jeden tip, ako sa zbaviť vrakov: Odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie! :-)
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
P.S. A aj mestské časti by mali automaticky zasielať informáciu o takýchto vozidlách na Okresný úrad Bratislava - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií.
20. máj 2018

Michal K.

Stat ma vsetky informacie o EK, TK aj poisteni, cize vytiahnut data za databaz je trivialna zalezitost. No nie je zaujem. Je hlupe nutit obcana udavat susedov. Rovnako, ako ked mestska policia ignoruje vsetko okolo seba, co nie je nahlasene telefonicky. Tento system prace je absurdny ...
21. máj 2018

Anonymný užívateľ

Michal K., nikto tu nenúti občanov udávať susedov. Je to len jedna z možností, ako odpratať ignorantov a ich vraky z ulíc a parkovacích miest. A to im vláda znížila pokutu za neplatnú TK a EK na tretinu!!!
P.S. Sú ľudia, ktorí sa s týmto stretávajú denno-denne a je im to ľahostajné. Potom druhí, ktorých reakcia je len slovná, že "Takých treba do basy". A ďalší, ktorí aj konajú. ;-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania