Chodník na Viedenskej pri Leberfingeri

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Matúš 16. apríla 2018

Pri východe zo Sadu Janka Kráľa na Viedenskú cestu pri Leberfingeri chyba chodník na strane Sadu až po zastávku “Viedenská elektricka”, na jeho mieste parkujú autá. Znižuje to bezpečnosť chôdze, autá od Mosta SNP nevidia dobre na chodcov zo Sadu, vybudovanie chodníka namiesto divokého parkovania zvýši kvalitu verejného priestoru v tejto časti Sadu a petržalského brehu Dunaja.

17. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.
Ďakujeme a pekný deň.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
04. jún 2018

Juraj

myslim, ze na tomto mieste by skor padli zavhod tie parkovacie miesta, alebo nic. ako chodnik to bude chodnik od nikial nikam, rovnake miesta spaja chodnik cez sad okolo leberfingeru ktory je cez omnoho prijemnejsie prostredie.
14. jún 2018

Matej

Po tom, čo si táto reštaurácia privlastnila už aj parkovisko oproti (ktoré leží pritom na mestskom pozemku - je na to zadaný podnet), je v tejto lokalite akútny nedostatok parkovacích miest. Ak by výstavbou chodníka padli za obeť aj tie posledné miesta, tak to rozhodne nie. Aj mne tam chodník chýba. Pokojne by mohol byť medzi cyklotrasou a múrom smerom k Dunaju. No nie na úkor parkovacích miest.
14. jún 2018

Nacbo Ynmynona

Súhlasím s Matúšom.
Juraj, Matej, v tejto lokalite je veľa možností parkovania - pri Starom moste, v Inchebe, v Auparku... Autá z Viedenskej cesty sa tam pohodlne zmestia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania