Chybné umiestnenie značiek MPR medzi Petržalkou a Rusovcami

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal 16. apríla 2018

V smere od Petrzalky do Rusoviec za odbockou na Jarovce sa nachadza nasledujuca postupnost znaciek upravujucich max. povolenu rychlost: 80=>koniec vsetkych zakazov(B39)=>70=>50=>krizovatka na buducu stavbu D4=>koniec vsetkych zakazov(B39).
Uz prva znacka B39, ktora zrusila platnost 80tky, znamena ze sa za nou smie pokracovat max 50kmh, preto su vsetky dalsie znacky umiestnene absolutne zbytocne.
Problemom je vsak hlavne posledna znacka B39, po ktorej sa vodici mylne domnievaju ze mozu pokracovat 80tkou (tak ako volakedy) a hlavne vyzera ze spravca komunikacie ju tam umiestnil, aby dosiahol presne to iste, co ale samozrejme nie je mozne.
Toto chaoticke znacenie bude v platnosti niekolko rokov, no aspon namiesto poslednej znacky B39, by mala byt osadena 80tka.

17. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.
Ďakujeme a pekný deň.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že dopravné značenie bolo opravené.

Ďakujeme a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
09. máj 2018

Michal

Dobry den,

dakujem za informaciu, avsak dopravne znacenie nebolo nijak zmenene. Video z dnesneho dna (9.5.2018) to potvrdzuje: https://youtu.be/sjYDW6EMh0A Pri porovnani s videom natocenym 20.1.2018 https://youtu.be/bH0dezJDEBY nie je mozne najst nijaku odlisnost v dopravnom znaceni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.