TMAvá Budúcnosť

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Matúš Morong 20. apríla 2018

TMA ako vo vreci. Chodník od zastávky Maximiliána Hella, popri OC Budúcnosť k domom na uliciach Jadrová, Ostredková, Rovníková .. využívajú stovky obyvateľov. Po zotmení si treba pribaliť do batohu čelovku, nesvieti tu nič. Len osamelé rozbité lampy, už roky. Celé okolie OC Budúcnosť - chodníky, lavičky, fasády pripomínajú skôr výjavy z Chernobyľu.

Plánuje sa nejaká rekonštrukcia celého priestoru? Najviac vadí tá tma. Diery, mláky, výtlky, konáre - to človek aj prekročí, ale musí ich vidieť. Je to tu nebezpečné, manželka, deti, starší ľudia sa tadiaľto boja chodiť, pritom je to prirodzená spojnica sídliska so zbernou zastávkou MHD.

24. júl 2019

Matúš Morong

Prešiel rok, prešli voľby a priestranstvo okolo OD Budúcnosť má zase o krok bližšie k Podnestersku. Ak by som to mal vyjadriť jedným slovom, napíśem že "povojnový".

Rozbité zvyšky chodníkov, ukradnuté koše, zničené lavičky, odpadky, kde-tu bezdomovec - aspoň, že je tam tá tma. Kiežby bola aj cez deň tma, aspoň by nebolo vidno ten úpadok.
20. september 2019

Eva

Dobry den,

uz tu takyto podnet je, ale so statusom nerieseny. Ide o chodik veduci od zastavky Max.Hella, cez Vl.Clementisa smerom na Jadrovu, medzi Buducnostou a budovou, kde je posta. Dennodenne tadialto prechadzaju ludia iduci zo zastavky domov, a je tu tma ako v rohu, po zotmeni si ludia svietia mobilom, inak by mohlo prist aj k urazu, kedze clovek nevidi krok pred seba. O bezpecnosti uz ani nehovorim, kedze som zena sama mam strach tadialto prejst po tme. Prezistovala som situaciu so Siemens., avsak bolo mi povedane, ze toto osvetlenie nepatri pod ich spravu a nevedeli mi potvrdit kompetentne osoby, ktore by mohli problem vyriesit.Siemens sa domnieva, ze toto osvetlenie patri vlastnikovi budovy Buducnost. Mohli by ste prosim overit,kto je zodpovedny za osvetlenie a vyriesit podnet?
24. september 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že Ste v minulosti na svoj podnet nedostali odpoveď. Momentálne sa snažíme odpovedať aj na staršie podnety. O vašom podnete sme informovali Sekciu správy nehnuteľností.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. október 2020

Dáša

Október 2020 - park Ostredky ponorený do tmy - 17 nesvietiacich lámp pri prechádzke iba časti parku. Čísla lámp nečitateľné - vyblednuté od slnka.
17. január 2022

Martin Uváček

Aktuálny stav riešenia podnetu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania