Ihrisko bez údržby

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jana 18. apríla 2018

Na detsom ihrisku su nevynesene kose, vyrastajuca burina, chybajuci piesok v pieskovisku. Zislo by sa aj pozametak kamienky v okoli ihriska.

04. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o údržbu sa postarajú pracovníci MP VPS Petržalka.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka
18. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v čase terénnej obhliadky bol smetný kôš vyprázdnený.

O vyčistenie opadaného lístia, piesku a rozhádzaného štrku sa postarajú pracovníci Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka
22. september 2020

Jana

Za 4 roky ako chodíme na toto ihrisko ubudlo asi 20 cm piesku v pieskovisku (bolo ho po bielu farbu na múriku). 1x sme videli, že ho dopĺňa, no bolo to dosť málo. Kamienky nezametal asi nik, ani piesok nik nepreosieval.
09. február 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Pracovník Oddelenia životného prostredia skontroloval stav smetných košov v bezprostrednom okolí ihriska. V čase vykonanej obhliadky boli smetné nádoby aj ich okolie vyčistené. Podobné prípady preplnených košov môžu vzniknúť v čase víkendov a sviatkov, kedy sa obsluha košov nevykonáva. V takýchto prípadoch prosíme o trpezlivosť. Harmonogram obsluhy košov je nastavený tak, aby smetné nádoby v jednotlivých lokalitách boli obsluhované v pravidelných intervaloch. Vo veci údržby ihriska pošleme požiadavku na Referát správy verejných priestranstiev.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania