Perastená zeleň pri ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

V zakrute na Tbiliskej ul. pri fitnes centre je znacne prerastena zelen, ktora zasahuje jednak do cesty a jednak absolutne kryje vyhlad za zakrutu.

23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za upozornenie, orez zabezpečíme.


S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
17. máj 2018

Aeon

Prosím Vás, čo je toto za orez? Texaský masaker motorovou pílou? Ak Vás niekto poprosí pokosiť trávnik, tak mu polovicu pooriete traktorom?

A pána Petra prosím, nech nabudúce radšej nehlási podobne nezmyselné podnety, lebo to dopadne takto. Ulica je jednosmerná, v zákrute stačí jazdiť pomaly. Tak ako spoza kríkov aj spoza hociktorého auta môže niečo vbehnúť do cesty, takže kľúčom je znížiť rýchlosť a nie zlikvidovať všetko naokolo.
21. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po zostrihaní zelene sa ukázalo, že zostali len suché konáre, a preto sme celý tento porast odstránili a nahradíme ho inou zeleňou.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
22. máj 2018

Martin Uváček

toto niekomu vadí? Komoušská zeleň o ktorú sa nikto posledných 30 rokov poriadne nestaral a rozrástla sa do gigantických rozmerov. Pozrite si aj iné parkoviská pri panelákoch v Rači, na dosť miestach boli tieto ihličnaté nepodarky už zrušené práve preto, že úplne zaclonili vodičom výhľad a stali sa len smetiskom a toaletou pre opilcov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania